Izskan biedējoša versija par pie Ādažiem notikušās avārijas iemesliem

tautaruna.lv 10.oktobris 2018, 7:13
 
Ekrānšāviņš no video
Otrdienas, 9,oktobra rīts, sākās ar traģisku vēsti par autoavāriju pie Ādažiem. Negadījumā dzīvību zaudēja jauns vīrietis. Raidījums "Degpunktā" vēsta par iespējamiem nelaimes iemesliem.

Otrdienas rītā uz autoceļa Rīga-Ainaži, iepretim Ādažiem, notikusi smaga autoavārija un gājis bojā kāda spēkrata šoferis - šādu izsaukumu ap plkst. 5.30 saņēma apkārtnes pašvaldības policisti, informē raidījums.

Vieglās automašīnas šofera neprātīgais brauciens izskatās pēc pašnāvības.

“Audi” vadītājs, 1997. gadā dzimis vīrietis, bijis tas, kurš iebraucis pretējā joslā un, par laimi, autobuss tikai devās ceļā no parka uz pirmo pieturu. Zināms, ka vieglās automašīnas vadītājs gāja bojā notikuma vietā.

"Vieglās automašīnas šofera neprātīgais brauciens izskatās pēc pašnāvības, bet tas ir tikai viens no iemesliem, ko šobrīd apskata policija," norāda "Degpunktā".

Tāpat sākts kriminālprocess, kurā skaidros, vai automašīnai “Audi” bijis kāds tehnisks defekts, vai varbūt gados jaunais šoferis agrajā rīta stundā vienkārši iesnaudies, vai iespējams bijis reibumā. Nozīmētas vairākas ekspertīzes.

Jau vēstīts, ka otrdien aizvadīta melnā diena uz Latvijas autoceļiem. Otrdien līdz pēcpusdienai ceļu satiksmes negadījumos Latvijā bojā gājuši jau trīs cilvēki, bet seši guvuši traumas

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas