Princis Harijs Meganas dēļ pārtraucis draudzību ar tuvākajiem draugiem

tautaruna.lv 10.oktobris 2018, 18:54
 
SCANPIX
Lai gan apmeklējot publiskus pasākumus princis Harijs un viņa sieva Megana allaž redzami smaidīgi un saskanīgi, karaļpārim pietuvinātas personas atklājušas, ka ne viss pāra dzīvē ir tik rožaini kā varētu likties. Izrādās, Harijam Meganas dēļ nācies pārtraukt draudzību ar pāris bērnības draugiem.

Ne reizi vien Lielbritānijas mediji informējuši, ka princis Harijs un Megana pievērsušies ģimenes plānošanai. Šī iemesla dēļ Saseksas hercogiene vēlējusies, lai vīrs pārtrauc komunikāciju ar vairākiem bērnības draugiem, kuri, iespējams, Harija "vecpuiša" laikos mudinājuši viņu uz nepārdomātu un traku rīcību.

"Daily Mail" vēsta, ka Harijs vairs praktiski nesarunājoties ar bērnības draugu, banķieri Tomu Inskipu. Lai gan Toms piedalījies 19.maijā notikušajās karaliskajās kāzās, abu raibās pagātnes dēļ viņš pagaidām neesot vēlams kā karaļpārim pietuvināta persona.

2012.gadā Harijs kopā ar Tomu atpūtušies Lasvegasā, kad princis kādas ballītes laikā nofotografēts teju kails.

Tāpat Meganas vīrs vairs nesazinoties ar senu draudzeni, sabiedrisko attiecību speciālisti Astrīdu Harbordu. Reiz klīdušas runas, ka abus vienojot pat romantiskas jūtas.

Jau vēstīts, ka par spīti saskanīga pāra iespaidam, Harija mirušās mātes Diānas draudzene paziņojusi, ka Saseksas hercoga un hercogienes laulība ilgs ne ilgāk kā trīs gadus un abu ģimenē tikšot sagaidītas divas atvases.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:13

Jaunākās diskusijas