Patversmē Tukumā nonāk kaķēns briesmīgā stāvoklī; lūdz palīdzību

tautaruna.lv 10.oktobris 2018, 23:02
 
facebook.com
Tukuma dzīvnieku patversme sociālajos tīklos publicējusi lūgumu palīdzēt kādam nelaimē nonākušam kaķēnam.
Pepera kažoks pilns blusu, deguntiņš aizlikts, viņš nespēj pat barību saost! Acis arī bija aizlipušas, bet, mazgājot tās, no plakstiņiem asinis tecēja.

Patversmē nonācis kaķēns vārdā Pepers.

"Pepera kažoks pilns blusu, deguntiņš aizlikts, viņš nespēj pat barību saost! Acis arī bija aizlipušas, bet, mazgājot tās, no plakstiņiem asinis tecēja...
Runčukam vajag acu smēri, antibiotikas, blusu pilienus un labu barību. Arī imunitāti derētu nostiprināt! Kaķu daudz un līdzekļu trūkst! Nolēmām palūgt Pepera vietā, jo kaķītim valodiņas nav!
Ja nevarat labas mājas dot, jūs vienmēr varat izdarīt labu darbu un atbalstīt nelaimē pamestu dzīvnieku!" teikts patversmes ierakstā.

Nav zināms, kas tieši ar kaķēnu noticis, taču patversme uzsver, ka cilvēka pāri darīšana dzīvniekam ir bezatbildība.

"Nelaime nenāk brēkdama, tā piezogas klusi un nodara pāri pašiem vājākajiem un neaizsargātākajiem! Protams, kāds izmetīs skarbu frāzi par kaķiem un viņu glābējiem! Bet tādēļ jau cilvēks radīts, lai palīdzētu nelaimē nonākušam. Katrs gadījums ir ļaundarība, katrs gadījums ir bezatbildība, katrs gadījums, kad nodara pāri dzīvniekam ir skarba liecība par to, ka cilvēki turpina darīt sliktus darbus!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas