Liepājā sagūsta un aizved velosipēdistu; patiesība par notikušo pārsteidz

tautaruna.lv 10.oktobris 2018, 14:20
 
F64
20.septembra vakarā īsi pirms pulksten astoņiem liepājnieki uz Tramvaja tilta kļuva par aculieciniekiem notikumiem, kas izskatījās pēc cilvēka nolaupīšanas, vēsta portāls "liepajniekiem.lv".
Kā vēlāk noskaidrojās, notikusi nevis cilvēka nolaupīšana, bet gan iepriekš plānota policijas operācija, lai aizturētu noziedznieku, kurs tiek turēts aizdomās par sevišķi smagu noziegumu izdarīšanu.

Vairāki vīrieši uzklupa velosipēdistam, tad ierāva pēkšņi piebraukušā vieglajā automašīnā. Viens no uzbrucējiem arī iekāpa automašīnā, kas pārbrauca pār Tramvaja tiltu un nogriezās Jūras ielā apļa virzienā, bet otrs uzbrucējs savāca velosipēdu, pārstūma to pār tiltu un tā būvlaukumu pilsētas centra pusē un aizbrauca pa K.Zāles laukumu Ādu ielas virzienā.

Kāda sieviete, kura no Jaunliepājas tieši uzbrukuma brīdī brauca ar velosipēdu pa Tramvaja tiltu mājās no darba, izsauca policiju. “Sākumā man šķita, ka cilvēkam palicis slikti un nekavējoties jāsauc Ātrā palīdzība,” tā sieviete:

“Bet tad ieraudzīju, ka divi vīrieši sagrābuši trešo, kā arī viņam uz muguras ar savilcēju sasien rokas un pārmeklē sasietā mugursomu, sapratu, ka, iespējams, notiek nolaupīšana. Un zvanīju policijai.”


Kā vēlāk noskaidrojās, notikusi nevis cilvēka nolaupīšana, bet gan iepriekš plānota policijas operācija, lai aizturētu noziedznieku, kurs tiek turēts aizdomās par sevišķi smagu noziegumu izdarīšanu - saistībā ar kriminālprocesu, kas uzsākts par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu apriti.

Policijā apstiprināja, ka uz tilta tika aizturēts viens no narkotiku apritē apsūdzētajiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:55

Jaunākās diskusijas