Skolas salidojums - priecīgs notikums vai sērga? Tviterī aizsākusies spraiga diskusija

tautaruna.lv 3.jūnijs 2023, 14:15
 
Pixabay
Skolas salidojuma tikšanās mērķis ir satikties, priecāties un svinēt kopābūšanu. Taču vai visus pārņem šadas sajūtas? Par to vietnē "Twitter" aizsākusies diskusija.

"Man tā salidojumu sērga nav saprotama. Kāds tam mērķis? Cilvēki, kuri man patika, ir komunikācijas lokā ikdienā. Aizbraukt un palielīties maznozīmīgiem svešiniekiem, kāds man kruts darbs? Es tiešām nesaprotu jēgu, un es *esmu* sentimentāla būtne," raksta Evija.

Aiva: Salidojumi - tā ir pagātne. Cienu, respektēju, bet dzīvoju tagadnē. Man ir kādas divas spilgtas atmiņas no tiem laikiem un daži cilvēki ar kuriem uzturu minimālu kontaktu. Manai tagadnei pietiek

Dana: Var jau neapmeklēt. Es ļoti labi saprotu jūs. Es gan pati esmu no tiem,kuriem tīri labi patīk salidojumi. Kaut taisnības labad jāsaka, ka ar prieku apmeklēju skolas salidojumus

Pirmā krieviete: Es esju uz salidojumu tikai pamatskolā. Ikdienā nekomunicējam, bet reizi piecos gados sanāk patiesi brīnīsķīgs vakars, izsmejamies, izjokojamies un laimīgi tiekamies pēc 5 gadiem.

EV: No skolas ir viens cilvēks, ar kuru uzturu kontaktus līdz šai dienai. Pārējos nekad pat uz ielas neesmu satikusi. Abos izlaidumos saņēmu diplomu un izgāju pa durvīm neatskatoties. Nekad nav bijusi vēlme apmeklēt tāda veida pasākumus. LV nav piemērota mentalitāte

Linda: Tas man allaž vairāk bijis saistīts ar skolu, ar vietām, kur tik daudz gadu būts, plus vēl humors - kad nepazīsti skolēnus, bet zini vecākus, sajūties vecs... Un, tik un tā - esmu nestrādājoša četru bērnu māmiņa, daudzi tik un tā uz mani lūkosies no augšas uz leju. Neiespringstu.

Debora: Pilnīgi neinteresējos par tādiem pasākumiem. Manuprāt, viens no bezjēdzīgākajiem sarīkojumiem, ko vien var iedomāties.

Eli: Jā, tas pasākums ir apšaubāms. Tāpat esam to cilvēku acīs tādi, kādi bijām kad mūsu ceļi šķīrās. Ja biji lohīga meitene, tad arī kāds darbs nebūtu, tāpat paliksi viņu acīs lohīga meitene.

Signe: Tieši tāpēc neeju uz salidojumiem. Man ir kruts darbs, bet nav vēlmes par to stāstīt + tas nav svarīgākais dzīvē. Pietiek jau, ka bērēs pieslīd radi - Tava mamma teici, ka Tu esot baigā priekšniece! Fuj.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas