Vīrietis "piesaka karu" autovadītājiem uz Bauskas šosejas

tautaruna.lv 3.jūnijs 2023, 12:17
 
F64
Pensionārs Viktors no Iecavas puses pieteicis cīņu pārgalvīgiem šoferiem, kuri katru dienu, neprātīgi braucot pa Bauskas šoseju, apdraud ne tikai savu, bet arī citu satiksmes dalībnieku veselību un dzīvību. Diendienā pats brauc pa šo lielceļu un ar vairākiem video reģistratoriem iemūžina karstgalvjus, vēsta "Bez Tabu".

“Negribu nosisties!” saka sadusmots Viktors, kurš pieteicis “karu” pārgalvīgiem šoferiem. Viktors ar vairākiem video reģistratoriem fiksē citu šoferu ļoti bīstamu braukšanu.

Viktoram ir ļoti liela video ierakstu kolekcija. Braucot pa Bauskas šoseju, viņš iemūžinājis ātruma pārsniegšanu, bīstamu apdzīšanu un apsteigšanu pēdējā brīdī un vietās, kur tas nav atļauts. Kā liecina vīrieša iemūžinātais, grēko arī kravas spēkratu, kuru ir ļoti daudz uz Bauskas šosejas, šoferi, pat sabiedriskie pārvadātāji-autobusu šoferi.

Aplūkojot Viktora iemūžinātos video, “Drošas braukšanas skolas” vadītājs Jānis Vanks piekrīt - uz Bauskas šosejas “notiek bardaks”. Arī pats tur novērojis pārgalvību. “Ja ir zīme “90 km/h”, ir jābūt tādam ātrumam. Pie mums pieņemts braukt ar +10 un vairāk km/h - tā ir nenormāla “norma”,” tā Vanks.

Notiekošais uz Bauskas šosejas ir viens no satiksmes rūpju bērniem, atzīst Valsts policijā (VP). Trīs gadu ar asti laikā uz šosejas A-7 reģistrēti 259 ceļu satiksmes negadījumi, kuros ievainoti 93 cilvēki, bojāgājuši - 7, liecina likumsargu statistika.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:38

Jaunākās diskusijas