ASV iedzīvotājs atklāj veidu, kā saņemt dāvanas no miljonāriem

tautaruna.lv 26.maijs 2023, 14:07
 
Pixabay.com
Amerikānis Džimijs fon Trons saņēma bezmaksas tako, saldējumu, dāvanu kartes un pat sadzīves tehniku kā kāzu dāvanas ​​no slavenībām un dažādiem uzņēmumiem, raksta limon.postimees.ee.

TikTok ievietotajā videoklipā vīrietis dalījās: “Es jau iepriekš biju redzējis šo ideju - uzaicināt uz savām kāzām miljardierus, nosūtot viņiem ielūgumus, cerot, ka viņu sekretāre nosūtīs kāzu dāvanu. Un es tik tiešām to izdarīju! Es Google sameklēju Dalasas bagātākos cilvēkus un uzaicināju viņus visus.

Ielūgumiem pievienoju nelielas piezīmes, piemēram, ka mūsu iepriekšējā tikšanās reize bija ļoti jauka, ceru, ka drīz atkal tiksimies, lai viņi domātu, ka es viņus patiešām pazīstu.

Džimijs arī palielījās, ka televīzijas raidījumu vadītājs Ernests T. Džonsons viņam atsūtījis 200 dolāru vērtu sadzīves tehniku, bet aktieris Ādams Sandlers atsūtījis fotogrāfiju ar autogrāfu. Džimijs un viņa līgava saņēma arī pastkarti no bijušā ASV prezidenta Džordža Buša.

Kāds labi zināms restorāns uzdāvināja laulātajiem 250 dolāru dāvanu karti, vēl Džimijs ar līgavu saņēma bezmaksas saldējuma kuponus no vietējā pārtikas uzņēmuma.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:13

Jaunākās diskusijas