Kuras horoskopa zīmes var Ziemassvētkos palikt bez dāvanām?

tautaruna.lv 24.decembris 2021, 13:29
 
Atis Ieviņš/F64
Zvaigznēm nepatika, kā jūs uzvedāties visu gadu, un tās nolēma Ziemassvētkos dažus zodiaka apļa pārstāvjus atstāt bez patīkamiem pārsteigumiem.
"Vainīgajiem" ne tikai nepienākas dāvanas naudas, mīlestības un veiksmes veidā, Ziemassvētku vecītis viņiem ir sagādājis veselu kaudzi problēmu, vēsta ytro.news.

Jaunava

Kāds ir neapmierināts ar pieticīgajām Jaunavām? Jā, īpaši galvenais burvis Ziemassvētku vecītis: viņš visu redz un atceras, kā tu viņu visu gadu sarūgtināji ar savu nepiedienīgo uzvedību. Tāpēc jums būs jāapmierinās ar to, ka dāvanu maisā būs daudz problēmu darbā un attiecībās ar citiem. Kolēģi jūs maldinās, un kritiķi kārtējo reizi mēģinās nomelnot jūsu labo vārdu. Palieciet aizsardzībā un sagatavojieties cīņai.

Svari

Nejautājiet nedzirdīgam cilvēkam - viņš nedzirdēs: jūs jutīsities kā bērns, kuru pieaugušie nesaprot. Ziemassvētku vecītis visu nākamo gadu izrādīsies kurls attiecībā uz jūsu vēlmēm. Ja tagad ums mīlestībā neveicas, tad pārāk neuztraucieties: jūs gaida labāki laiki, taču tālu nākotnē. Un kopumā viss, kas notiks, ir uz labu, un tuvākajā nākotnē jūs pats to redzēsit.

Vēzis


Vai vēlaties paslēpties nomaļā vietā, kur neviens jūs nevar sasniegt? Pareizs lēmums, it īpaši tagad, kad pēkšņi visi iespējamie un slēptie pretinieki izlīdīs un kaitinās jūs ar savām rupjībām un neērtajiem lūgumiem. Turklāt dāvanu vietā tiks sakrauti darbi. Jums būs jāatrisna kaudze darbu, citādi ceļa uz priekšu nebūs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:14

Jaunākās diskusijas