Ziemassvētku brīnums: daudzbērnu ģimenei Rūjienas pusē pēc ugungrēka uzdāvina māju

tautaruna.lv 24.decembris 2021, 20:26
 
Kaspars Krafts/F64
Īpaši šajā Ziemassvētku laikā iepriecināta kāda ģimene no Rūjienas puses, kurā aug septiņi nepilngadīgi bērni. Plašā saime šovasar ugunsnelaimē zaudēja savas mājas, vēlāk arī ģimenes galvu. Tagad atkal ģimenei ir vieta, kuru tā var saukt par savām mājām – viensētu kuplajai saimei uzdāvinājis uzņēmums SIA “Dižozols”, vēstija TV3 Ziņas.

Traģiska ugunsnelaime, kurā ģimene zaudēja savu vienīgo mitekli, notika pirms nepilniem četriem mēnešiem. Visu šo laiku ģimene ar septiņiem nepilngadīgiem bērniem mitinājušies pašvaldības nodrošinātos dzīvokļos. Taču no šodienas viņi par savām mājām var saukt šo sarkano meža mājiņu.

To kuplajai saimei Ziemassvētkos dāvinājis uzņēmums SIA “Dižozols”. Ģimene, saņemot mājokļa atslēgas, nespēj valdīt asaras.

“Bērni ir ļoti priecīgi un laimīgi, viņi saka, jo tuvāk mežam, jo labāk, labāka atpūta. Var vairāk izskrieties, var ogot, sēņot, kas ir viņu hobijs. Un bērniem vismaz nost ir viss tas slogs un stress, ko viņi pārdzīvoja pēc visa notikušā,” saka daudzbērnu mamma Anna Pinne.

“Es nespēju noticēt, ka man uzdāvināja Ziemassvētku brīnumu, ko es gribēju - jaunu māju. Un es pasaku jums ļoti lielu paldies,” teic meita Agnese.

Lai gan mājā joprojām samērā šaurs - uz astoņiem cilvēkiem trīs istabas, Anna saka, tas nebūt nav galvenais. Ģimenei svarīgākais ir savs jumts virs galvas un kāds zemes pleķītis dzīvniekiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:45

Jaunākās diskusijas