Par ko oktobrī cilvēkus brīdina astroloģe? Nosauc bīstamos datumus

tautaruna.lv 1.oktobris 2021, 14:44
 
pexels.com
Astroloģe Anastasija Širokova dalījusies ar būtisku prognozi horoksopa zīmēm oktobra mēnesim, raksta "5-tv.ru".

Astroloģe norāda, ka rudens otrais mēnesis dažādu horoskopa zīmju pārstāvjiem nesīs interesantus notikumus, un pats galvenais - bēdīgi slavenais Merkura retrogrāds viņus vajās gandrīz visu oktobri.

"Tā kā planētu darbība seko Svaru zīmei - un tā ir partnerības pazīme visās tās izpausmēs-, ir loģiski, ka parādīsies vecas personiskās un biznesa saites. Kas attiecas uz biznesu, šeit viss ir vienkārši un skaidri - ja iepriekš esat guvis panākumus darbā ar kādu interesantu organizāciju, ir harmoniska sadarbība, tad jūsu biznesa partneri var vēlēties atkārtot šo pieredzi. Līdz ar to var veidoties daudz interesantu darba piedāvājumu," prognozē Širokova.

Personīgajās attiecībās iespējami pārsteigumi, kas ne vienmēr būs patīkami. Pēc astroloģes domām var uzrasties "bijušie", bet tas var radīt sarežģījumus.

Eksperte nosaukusi periodus, kad cilvēkiem jābūt īpaši uzmanīgiem oktobrī. Pirmais posms ir no 4. līdz 14. oktobrim, kas esot kritiskākais laiks sievietēm, kuras ir vājas pārliecināšanas un solījumu ziņā, kā arī vīriešiem, kuri sliecas neadekvāti novērtēt savu šarmu un pārvērtē harizmu.

Neskaidrību pilns posms būs no 9. līdz 11. oktobrim, kad būtu jāizvairās no nopietnu līgumu un darījumu slēgšanas.

Vēl viens nozīmīgs periods ilgs no 13. oktrobra līdz pat mēneša beigām, kad īpaša uzmanība jāpievērš veselībai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas