Traģēdija būvobjektā Purvciemā: iet bojā vīrietis

tautaruna.lv 1.oktobris 2021, 13:09
 
Vladislavs Proškins/F64
Nelaimes gadījumi būvniecības nozarē nav retums. Ceturtdien Purvciemā, veicot remontdarbus būvobjektā un iekrītot izraktā tranšejā, dzīvību zaudēja viens no strādniekiem, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Būvdarbu laikā, iekrītot bedrē, cietis cilvēks - tik skopu informāciju ceturtdien pusdienlaikā saņēma operatīvie dienesti. Uz Braslas ielu tika nosūtītas gan mediķu, gan arī ugunsdzēsēju glābēju ekipāžas. Ierodoties adresē, informācija par bezpalīdzīgā stāvoklī esošu vīrieti guva apstiprinājumu, taču piekļūt viņam bija visai sarežģīti.

Dienesti sastapušies ar bīstami šauru un dziļu bedri, bet tomēr pēc zināmām pūlēm, tiekot upurim tuvāk, secināts, ka viņš guvis ar dzīvību nesavienojamas traumas un jau ir miris. Turpmākas darbības adresē pārņēmuši likumsargi.

“Valsts policijā šodien tika saņemta informācija par iespējamu nelaimes gadījumu. Kāds vīrietis Rīgā, Braslas ielā, bija iekritis būvbedrē un diemžēl gājis bojā. Saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess pēc krimināllikuma 13. nodaļas. Par notikušo tiks informēta arī Valsts darba inspekcija,” komentē Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:15

Jaunākās diskusijas