Ģimenei pēc nelaimes saziedo lielu summu; tas ko viņi izdara ar naudu rada dusmas

tautaruna.lv 1.oktobris 2021, 19:13
 
Ekrānuzņēmums
Smitiju ģimene no Lilebritānijas piedzīvoja dedzināšanas uzbrukumu, pēc kura cilvēki ģimenei saziedoja teju 58 000 eiro (50 000 mārciņas), bet ģimenes pirkumi raisījuši sašutumu, raksta "Daily Star".

Ģimenes pārstāvji aktīvi izmanto sociālo vietni TikTok. Viņu mājai Londonā, kā noprotams, uzbrukuši dedzinātāji, nodarot postījumus ģimenes īpašumam - ugunsgrēkā cieta daļa mājas un ģimenes automašīna. Par laimi visi seši ģimenes locekļi uzbrukumā nav cietuši.

Lai palīdzētu Smitijiem, tika uzsākta ziedojumu vākšana, kuras rezultātā saziedoti teju 58 000 eiro. Taču TikTok publiskotie video ar ģimenes pirkumiem raisījuši daudzu dusmas.

Nesenā video bijušais celtnieks Niks savā dzimšanas dienā saņēmis iespaidīgu dāvanu no ģimenes - ūdensmotociklu. Video noskatījušies vairāk nekā 1,3 miljoni cilvēku un komentāros daudzi pauduši sašutumu, kam tiek tērēta saziedotā nauda.
@thesmithyfamily

Positive things happen to people that are positive ##thesmithyfamily

♬ original sound - Smithyfamily

Niks, atrodoties uz sava jaunā ūdensmotocikla, ierakstījis video, kurā dalās ar ziņu: "Cilvēkiem, kuri ir pārņemti ar manu dzīvi, tik ļoti satraukti par to, ko es daru vai kā tērēju savu naudu, kad nekoncentrējaties uz savu dzīvi. Mēs izgājām caur elli. Mēs joprojām smaidām. Mēs joprojām dodamies uz priekšu, mēs joprojām strādājam, mēs joprojām pelnām naudu un mēs smaidām, baudām dzīvi."

Niks kopā ar savu partneri Džesu vēlāk skaidroja, kā tieši iztērējuši saziedoto naudu un, ko plāno darīt ar atlikušo summu. Viņi norāda, ka ir pateicīgi par ziedojumiem, kaut nav to lūguši darīt. Niks pauž, ka atlikušo summu ziedos citai labdarībai.

@thesmithyfamily

How many skips do you think we will go through this time? ##TeamSmithy

♬ 100 Ways - Jackson Wang

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:21

Jaunākās diskusijas