VIDEO: Rumbulā notikusi smaga avārija; viens auto iznīcināts

tautaruna.lv 1.oktobris 2021, 18:30
 
F64
Nopietnas traumas un vismaz viens spēkrats, kas ir vedams uz autokapsētu – tāds ir rezultāts spraigam negadījumam Rumbulā. Iespējamais avārijas iemesls ir steiga un neuzmanība, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Kaudzīšu ielas galā, aiz Getliņiem, darbadienas laikā ir vērojama blīva smago automašīnu kustība. Lielākoties pašizgāzēji mēro ceļu līdz Cēdera karjeram.

Arī ceturtdien, ”Scania” smagā spēkrata vadītājs Tālis brauca pa šo maršrutu, līdz galamērķim pietrūka vien daži simti metru.

Tuvojoties straujam līkumam, Tālim pretī lielā ātruma izbrauca kāds ”Volkswagen” apvidus auto. Šķietami kļūdoties trajektorijā, melnā auto vadītāja iebrauca pretējā joslā un frontāli uztriecās ”Scania”.

Jaudīgajā sadursmē mazākā spēkrata priekšējā virsbūves daļa faktiski tika iznīcināta, bet auto vraks nonāca uz ceļmalas zāliena. Protams, ka zvans glābējiem sekoja nekavējoties un mediķiem bija jāsniedz palīdzība vienīgajai cietušajai - apvidus automašīnas stūrētajai.

Uz slimnīcu cietusī aizvesta stabilā stāvoklī, bet ir gūtas vairākas nopietnas traumas, ziņo mediķi. Notikušā liecinieki stāsta, ka pirms avārijas ”Volkswagen” spēkrats uz ceļa manīts pārsniedzot drošu braukšanas ātrumu, turklāt tieši pirms šī līkuma tika veikts apdzīšanas manevrs. Policistiem šo informāciju vēl būs jāpārbauda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:44

Jaunākās diskusijas