Horoskopa zīmes, kurām nevajadzētu riskēt jūlijā

tautaruna.lv 17.jūlijs 2021, 11:08
 
Jānis Saliņš/F64
Starp zodiaka zīmēm ir tikai trīs, kurām patlaban nav vērts riskēt, jo tām draud briesmas. Atsevišķi ir vērts uzsvērt faktu, ka arī laiks šīm zīmēm nav tik labvēlīgs, tas ir saistīts ar nedaudz saspringtiem Marsa planētas aspektiem, raksta "rsute.ru".
Marsa enerģija Lauvām var būt nedaudz bīstama. Šeit ir ārkārtīgi svarīgi ieklausīties sevī, sadzirdēt savu iekšējo balsi, kā arī tuvākos cilvēkus. Pastāv iespēja iekļūt visdažādākajās nepatikšanās vai pat iesaistīties bīstamos piedzīvojumos. Tā rezultātā var nopietni ciest veselība.

Astrologi iesaka pabūt vienatnē. Tas ļaus apkopot savas domas, analizēt savu dzīvi, izprast kļūdas. Ieteicams vairāk gulēt un atpūsties. Ja iespējams, tad jādodas ceļojumā, uz kūrortu, ārpus pilsētas, lai tur atpūstos.

Tuvākā nākotne būs ļoti satraucoša un stresa pilna Jaunavām. Būs liela vēlme bieži būt vienatnē ar sevi. Bet šeit ir ārkārtīgi svarīgi zināt, kad apstāties. Patiešām, pretējā gadījumā var pilnībā nonākt depresijā. Nekādā gadījumā tagad nevar uzticēties nepazīstamiem cilvēkiem. Pat ja ir vilinoši piedāvājumi, tie var būt maldinoši.

Lai novērstu riskus un mazinātu visas bailes, vajadzētu doties ceļojumā, lai atpūstos. Ārkārtējos gadījumos pat var vērsties pēc padoma pie astrologa vai psihologa.

Tuvākajā nākotnē Zivis var saskarties ar lielu stresu un pat bīstamām situācijām. Tām būs negatīva ietekme uz Zivju fizisko stāvokli un viņu veselību kopumā. Hroniskas slimības var nedaudz saasināties. Kas attiecas uz darbu, visticamāk, būs biežas saspringtas situācijas, strīdi ar kolēģiem un pat priekšniekiem.

Lai samazinātu negatīvās ietekmes risku, nevajadzētu pievērsties jauniem darbiem. Labāk ir tikt galā ar visiem pašreizējiem. Pirms nopietnu lēmumu pieņemšanas ir svarīgi visu rūpīgi izanalizēt. Tagad labāk vienkārši izvairīties no ātriem lēmumiem. Un uzmanīgi ar sporta aktivitātēm. Traumu iespējamība tagad ir augsta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:05

Jaunākās diskusijas