"Tas notika tik ātri"; kaimiņa acu priekšā nolaupa mazu meiteni

tautaruna.lv 17.jūlijs 2021, 19:11
 
pixabay.com
ASV, Kentuki policisti un atsaucīgi kaimiņi varonīgi no briesmām izglābuši sešus gadus vecu meitenīti, vēsta medijs "People".

Policisti saņēma izsaukumu, kurā tika ziņots par sešus gadus vecas meitenītes nolaupīšanu.

Meitenīte bija pie savas mājas iebraucamā ceļa braukusi ar velosipēdu, kad pēkšņi pie viņas apstājās automašīna. Izkāpa ārā vīrietis, meiteni nogrūda no velosipēda, sagrāba un iecēla automašīnā.

Par laimi nolaupīšanas gadījumam bija aculiecinieki. Nepatīkamo situāciju bija redzējis kaimiņš, kurš uzreiz dzinās pakaļ nolaupītāja automašīnai. Pateicoties atsaucīgajam kaimiņam, policistiem ātri vien izdevās notvert noziedznieku.

"Tas notika tik ātri. Viņš piebrauca, novietoja savu automašīnu un 15 sekunžu laikā izkāpa," komentēja notikušā aculiecinieks.

Aculiecinieka sniegtā informācija policijas darbiniekiem palīdzēja nieka 30 minūšu laikā apturēt nolaupītāju un nogādāt meitenīti drošībā.

Pateicoties videokamerām, kuras ir novietotas pie policistu uniformām, iespējams redzēt aizturēšanas brīdi.

Viens no policistiem aizturēja nolaupītāju, kamēr viņš gaidīja, kad ieradīsies viņa sabiedrotie. Savukārt otrs policists devās pie meitenītes, kura ar asarām acīs sauca pēc sava tēta. "Es gribu pie tēta," ieraugot policistu sacīja meitene.

Saskaņā ar policijas pausto, nolaupītājs atzina, ka viņš ir redzēji meiteni uz mājas piebraucamā ceļa. Viņš sacīja, ka redzējis viņu raudam un vēlējies viņu nomierināt.

Šobrīd nolaupītājs atrodas cietumā un ir apsūdzēts par nepilngadīgas personas nolaupīšanu. Viņš nav atzinis savu vainu nolaupīšanas gadījumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:34

Jaunākās diskusijas