Krievijas dziedātāja stāsta par nelāgām Covid-19 vakcīnas blaknēm

tautaruna.lv 17.jūlijs 2021, 16:10
 
Tass/Scanpix/LETA
Krievijas dziedātāja Valērija, kura bija viena no pirmajām, kas mudināja fanus vakcinēties pret koronavīrusu, pastāstīja par vakcīnas nepatīkamajām blaknēm, raksta "Sobesednik". Māksliniece pastāstīja, ar ko pēc vakcinācijas nācās saskarties viņas tuviniekiem.

Dziedātāja vairākkārt uzsvērusi, ka vakcināciju uzskata par nepieciešamu metodi cīņā ar Covid-19. Viņas ģimene jau pārslimojusi ar bīstamo infekciju, tomēr Valērija tik un tā nolēma vakcinēties, kaut arī viņas organismā vēl bija antivielas.

“Mēs visi izslimojām, izņemot manu māti, un mums ir augsts antivielu skaits. Bet mums ieteica vakcinēties, ko mēs arī izdarījām, ” sacīja Valērija.

Krievijas šovbiznesa zvaigzne pastāstīja, ka viņas ģimenes locekļi vakcināciju pārcieta dažādi. Tomēr visvairāk blakusparādību bija Valērijas bērniem.

“Liela daļa mūsu ģimenes vakcīnas blaknes neizjuta. Tas ir, visi pieaugušie neko nejuta, bet mūsu ģimenes jauniešiem bija dažādas blaknes: kādam temperatūra vairākas stundas paaugstinājās līdz 37,3, kādam sāpēja injekcijas vieta un galva. Visgrūtāk bija mūsu meitai Lizai, kura vairākas dienas gulēja ar temperatūru 39. Šenai (viņa ir alerģiska persona) bija izsitumi uz rokas kā stropi," stāstīja dziedātāja.

Tomēr gan dziedātāja, gan viņas ģimenes locekļi nenožēlo, ka vakcinējās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas