"Staigājošs brīnums"; sieviete par mata tiesu izglābjas no nāves

tautaruna.lv 17.jūlijs 2021, 21:51
 
AFP/Scanpix/Leta
Alisai Vaitai no Ņujorkas ārsti deva vien niecīgu cerību, ka viņa spēs izveseļoties no Covid-19. Tomēr sieviete par mata tiesu uzveica vīrusu un nepiepildījās mediķu sliktās cerības, vēsta "People".

61 gadus vecajai sievietei pēc inficēšanās ar Covid-19 radās smagas komplikācijas. Vīrusa ietekmē viņai bija radies pankreatīts.

Pankreatīts ir ilgstošs aizkuņģa dziedzera iekaisums, kas var radīt neatgriezeniskus dziedzera bojājumus.

Janvārī pēc inficēšanās ar Covid-19 sieviete tika hospitalizēta. Slimnīcā viņa uzturējās sešus mēnešus. Ārstiem sievetes dzīvību nācās glābt vairākkārt. Kopumā sievetei tika veiktas septiņas operācijas.

Pēc tam, kad 11 mazbērnu vecmāmiņai tika konstatēts Covid-19 izraisīts pankreatīts, viņai tikai izraisīta mākslīgā koma.

Ārsti ģimenei deva vien 10% iespējamību, ka Alisa atveseļosies un izdzīvos.

Alisas ārstējošā ārsts Demetria Tzima atzina, ka viņas izveseļošanās ir brīnums.

"Viņa patiešām ir staigājošs brīnums. Diemžēl viņai bija pankreatīts tik sliktā stadijā, ka lielākā daļa aizkuņģa dziedzera nomira un viņai vēderā bija miris orgāns."

Ārsts skaidroja, ka operācijas laikā, tika izņemti bojātie audi, lai sieviete varētu izdzīvot.

Šobrīd Alisa ir atlabusi un devusies mājās pie savas ģimenes. Arī viņa ir pārsteigta par savu brīnumaino izglābšanos no nāves un pasakās visam medicīnas personām, kurš neatlaidīgi cīnījās par viņas dzīvību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:33

Jaunākās diskusijas