Prātam neaptverama pirmo radiņu pieredze; apzaga, atsūtīja randiņa rēķinu, neatnāca, nolamāja

tautaruna.lv 21.jūlijs 2023, 19:15
 
pixabay.com
Pēdējā laikā cilvēki arvien biežāk "Twitter" sūdzas, ka iepazīšanās aplikācijā "Tinder" iepazīties nesanāk vaia rī tiek piedzīvotas ļoti lielas vilšanās.

"Twitter" ievietots ieraksts: "Daudz bēdīgu tvītu par iepazīšanās portāliem pēdējā laikā. Tāpēc iesim bēdu dziļumā! Pastāstiet - kas ir bijuši spilgtākie turn-off iemesli, kad redzams, ka nebūs. Jebkurā iepazīšanās stadijā. Vai arī košākie turn-on mirkļi, kad top skaidrs, ka būs potenciāls."

Komentētāji stāsta savus stāstus: "Vīrietis. Simpātisks, profilā nekas baigi acīs nedūrās, sarakste pieklājīga un pat, šķiet, ar pieturzīmēm. Palūdza numuru. Iedevu. Un tad WA pienāk balss ziņa, kur nedaudz ne-vīrišķīga balss ar izteiktu latgaliešu/malēniešu akcentu piedāvā tikties “seksiņam” viesnīcā. No from me."

"Džeks piedziedāja pilnas ausis(biju jauna un dumja),pēcāk mani apzaga,visas lietas atdeva lombardā un pie manis atbrauca ar jaunām šmotkām(sev,protams!). Pēc tam solīja naudu atdot,bet algu notrieca fēniksā."

"1. Uzaicināja mani uz bāru, pats paņēma kafiju un visu vakaru nosodoši blenza manā alus glāzē. 2. Otrajā randiņā stāstīja, kā mēs pēc kāzām pārvākšoties uz tālu lauku nostūri viņa profesijas dēļ. 3. Pēc randiņa atsūtīja informatīvu ziņu par to, cik iztērējis."

"Oh wait, čalis rakstīja FB, kad atšuvu, sāka rakstīt manai mammai un pat aizbrauca pie vecākiem ciemos "garām braucot" Ļoti centās iepatikties mammai un cerēja, ka es pārvākšanos pie viņa uz laukiem no Rīgas. Tas kamēr es viņu pilnībā biju atšuvusi un nobloķējusi FB"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:21

Jaunākās diskusijas