Sašutums par akciju cenām lidojumiem; turp pa lēto, atpakaļ 10 reizes dārgāk

tautaruna.lv 21.jūlijs 2023, 18:15
 
pixabay.com
Kārtējo reizi cilvēki ir neizpratnē kā akciju ietvaros nopirkt biļeti lidojumam. Pieredze rāda, ka gala mērķī var nokļūt pat ļoti lēti, bet atpakaļceļam jātērē desmit un vairāk reižu vairāk.

Tviteris šoreiz sašūmējies par nacionālās aviokompānijas "airBaltic" akciju "Green saale", kas sola lidojumus turp un atpakaļ par ļoti izdevīgu cenu -, sākot no 75 eiro. Meitene, kas nolēmusi savā dzimšanas dienā decembrī aizlidot līdz Vīnei, ir dziļi vīlusies, jo aviokompānija atpakaļceļa biļetes piedāvā par 925.98 eiro vienam cilvēkam.

Ieraksts "Twitter": "Airbaltic: green sale! Zemas cenas visiem lidojumiem! Vīne no 75 eur turp atpakaļ! Es: varbūt jāaizlido dzimšanas dienā uz Vīni! "
Pievienots ekrānšāviņš, kas liecina, ka biļetes cena ir 925,98 eiro.

Komentētāji saka, ka vajag rūpīgāk pameklēt īstos atlaižu datumus, kā arī zvēlēties opciju - turp lidot ar "airBaltic", bet atkaļceļam izvēlēties citu aviokompāniju, jo gan turpceļam, gan atpakaļceļam iegādāties biļeti par akcijas cenu ir ļoti grūti, bet ne neiespējami.

Komentētāji dalās pieredzē un sniedz padomus: "Nospied uz kādu no datumiem! Tur citreiz ir lētākās opcijas, bet nez kāpēc rāda cenu ar savienotajiem!"

"Jā, ir lētākas! Tiešais reiss 532.99 eur!"

"Vienmēr jaizmanto skyscanner. Biezi vien airbaltiks ir kadai agenturai iedevis lielas atlaides un tie savukart liek mazu uzcenojumu. Ir bijis ta, ka skyscanner iedod biznesa klasi par letu cenu, jo viss economy ir pilns."

"Piekrītu, man arī vienmēt tā r ķiršiem un greensale.. nekad.. nekad nekad neesmu redzējusi reklamēto cenu. Man airblatic ļooooti nepatīk tieši sava PR un attieksmes dēļ."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:27

Jaunākās diskusijas