Šausmas Purvciemā: puspliks vīrietis izlec pa logu

tautaruna.lv 25.aprīlis 2023, 13:15
 
F64
Pēcpusdienā Purvciemā kāds vīrietis sacēla kājās kaimiņus, jo bija pārliecināts, ka viņa dzīvoklī ielauzušies zagļi. Satrauktais iedzīvotājs pat izlēca pa logu, lai bloķētu kāpņutelpas durvis. Beigu beigās gan izrādījās, ka vīrietim kaut kas samisējies alkohola lietošanas laikā, vēsta "Degpunktā".

Pirmā stāva iedzīvotājs vienā no Dzelzavas ielas daudzstāvu mājām durvis likumsargiem neatvēra, par spīti tam, ka vēl pirms mirkļa izmisumā uzrunāja garāmgājējus un lūdza nekavējoties izsaukt Valsts policiju. Iemesls izklausījās nopietns, un vīrietis, kurš netālu mazgāja savu automašīnu un pamanīja jezgu pie kāpņutelpas, zvanīja uz 110.

Vīrietis, kurš izsauca policiju, stāsta, ka šā stāsta “varonis” puskails izkritis pa dzīvokļa logu un apgalvojis, ka noķēris divus laupītājus. Tā arī izsaukta policija.

Dzīvoklī rosība bija dzirdama. Vīrietis iekštelpās ar kādu runāja un, pamanot, ka pie mājas sapulcējušies gan policisti, gan kaimiņi, aizvēra žalūzijas un turpināja visus ignorēt. Tā kā nevienam briesmas nedraudēja, likumsargi devās prom. Kaimiņi visi kā viens ieteica vīrietim samazināt alkohola patēriņu, citādi katru dienu cilājot glāzi, ne vien zagļi varot sākt rādīties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:13

Jaunākās diskusijas