Ko par Levita vēlmi turpināt prezidentūru saka tauta? "Levita kungs, lūgums, atkāpjaties! "

tautaruna.lv 25.aprīlis 2023, 18:22
 
Gints Ivuškāns/f64
Valsts kancelejas "Twitter" kontā publicēta Egila Levita uzruna un skaidrojums, kāpēc viņš BŪTU gatavs kandidēt uz otro pilnvaruu termiņu. Kāpēc viņš nesaka, ka ir gatavs, bet tikai būtu?

Sociālajos tīklos Levita kandidēšana uz prezidentūras otro termiņu tiek plaši apspriesta, taču šķiet, ka tieši zem Valsts kancelejas "Twitter" ieraksta komentētāji ir visnesaudzīgākie.

Egils Levits raksta: "Es pārstāvu skaidras rietumnieciskas un latviskas vērtības. Valsts prezidenta ievēlēšana ar vairākumu,kurā izšķiroša loma ir prokremliskām partijām, nav pieļaujama. Tas būtu bīstams signāls mūsu sabiedrībai un sabiedrotajiem. Tādēļ es būtu gatavs kandidēt arī nākamajiem 4 gadiem."

Komentētāji: "Savādi, ka pats nemaz nejūtat realitāti un jūsu galms jums uzbūris burbuli kurā dzīvojat. Jūs esat nepopulārakais prezidents starp latviešiem un kāds te sakars ar prokremliskiem spēkiem. Jūs stutē partijas, kas ignorē savu vēlētāju vēlmes."

"Tad jau arī Jēkapils slepkavnieku varētu ievēlēt, nu pie nosacījuma, ka par viņu nebalsotu t.s. prokremliskās partijas. Un ko esošais prezidents ir darījis lai mazinātos prokremlisko vēlētāju īpatsvars ? Neko."

"Es būtu gatavs, vai esmu gatavs? Ko darīsiet, ja Stabilitātei izdomās balsot par jums?"

"Nemuldi labāk. Par kādu rietumniecisku izvēli var liecināt Ēlerte un Teikmanis?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas