VIDEO: bijušo mājas īpašnieku veiktie remontdarbi liek ieplest acis jaunajiem ēkas saimniekiem

tautaruna.lv 8.aprīlis 2023, 2:00
 
unsplash.com
Applūstot vannas istabas sienai, Otto no Lielbritānijas nolēma veikt remontu, lai ne tikai atjaunotu bojāto sienu, bet arī uzfrišinātu vannas istabas izskatu. Sievietei iepriekš pat prātā nevarēja ienākt, kā rezultēsies remonts jeb kādu "pārsteigumu" viņai būs atstājuši iepriekšējie mājas īpašnieki, vēsta "UPI".

Sieviete nolēma atbrīvoties no vannas istabas flīzēm. Zem tām viņa pamanīja finieri, kuru bija sabojājis ūdens, tāpēc viņa izlēma par labu arī tā nomaiņai.

Tieši tad viņas acu skatam pavērās neticamais.

Zem finiera apakšā slēpās flīzēs un dušas uzgalis jeb pavisam jauna siena. Aplūkojot sienu ciešāk viņa tajā pamanīja caurumu. Tajā ielūkojoties sieviete secināja, ka aiz tikko atklātajām flīzēm slēpjas vēl vienas, pavisam citas flīzes un pat spogulis.

Kā Otto atklāj medijiem, tad iepriekšējie mājas īpašnieki ir veikuši virkni savdabīgus un nekvalitatīvus remontdarbus, taču vannas istabā redzētais viņu pārsteidza. Iepriekšējie mājas īpašnieki, lai atvieglotu sev darbu, nevis noņēma vecās flīzes, bet gan katru reizi izveidoja jaunu sienu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:23

Jaunākās diskusijas