Neticami, bet fakts! Ukrainā dzīvo vīrietis, kuru sauc Vladimirs Putins

tautaruna.lv 22.februāris 2023, 10:30
 
AP/Scanpix/LETA
Ukrainietis Vladimirs Putins dzīvo Hmeļņickas pilsētā. 17. februārī, vīrietis svinēja 51. dzimšanas dienu, tāpēc vietējie žurnālisti nolēma ar viņu aprunāties.
Putins no Hmeļņickas komentārā kanālam TSN atzīst, ka Krievijas prezidentam identiskā vārda un uzvārda dēļ viņa dzīvē notiek gan smieklīgas lietas,, gan bīstamas.

Vīrietis stāsta, ka pilsētā viņu pazīst noteiktās aprindās. Un valsts iestādēs rādot pasi, ierēdņu sejās vienmēr redz mulsumu.

"Kara sākumā bija gadījums, kad, pārbaudot dokumentus vienā no kontrolpunktiem, viens no inspektoriem ironizēja: "Putinu notvērām, paskat, ko noķērām."

Putins atzīst, ka viņa dzīvē bijuši bīstami brīži: uz viņu tika šauts. "Tajā laikā bija vēlēšanas, man bija tiesvedība ar domi. Varbūt viņi gribēja iebiedēt," viņš saka.

Uz žurnālistu lūgumu raksturot Krievijas Putinu, Hmeļņickas iedzīvotājs atbildēja, ka ar vienu vārdu nepietiktu, lai tajā ietilpinātu visu negatīvo par šo personu, raksta UNIAN. Tajā pašā laikā daudzi komentētāji tīmeklī raksta, ka, ja viņi būtu viņa vietā, jau sen būtu mainījuši savu uzvārdu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas