Autovadītājs pikts par redzēto uz Lielupes tilta

tautaruna.lv 21.oktobris 2022, 13:20
 
Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency
Vietnē "Twitter" kāds ievietojis video, kur redzams, kā kāds kombains pārvērtējis savus izmērus un bojā tilta konstrukcijas.

Uldis: Kombains gan ir mazliet pārvērtējis savas tiesības vnk bojāt tiltu. Tas galīgi nav ok. Tādas situācijas IR jāfilmē

Edgars: Lielceļu anarhija Latvijā. Kurš ātrāks, lielāks, "krutāks" utml. tam arī "vienmēr taisnība" un ne mazākās iejūtības, cilvēcības pret citiem satiksmes dalībniekiem. Nestandarta situācija kurai ir elementārs risinājums.

Karlsons: Tur tak redzams, ka pie stūres pārpanikojies students. Normāli būtu nomest tilta otrā gala satiksmi mierā, lai mierīgi pārpis pāri (been there/done that)

Jānis: filmētājs būtu labāk aizgājis palidzēt noslēgt tiltu, lai cilvēks tiek pāri, nevis filmē pie stures un pēc tam gudri dirsh internetā.

Strēlnieks: katram jādara tas, kas sanāk vislabāk: filmētājam jāfilmē, liegabarīta trtu pavadošajam jāorganizē satiksme un jāslēdz tilti. cerams, ka noraus normālu sodu un nākamreiz darīs tā, kā tajos "stulbajos" likumos rakstīts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas