Vīrietis vairākus mēnešus nodzīvo lidostā; viņu pieķer muļķīgas kļūdas dēļ

tautaruna.lv 6.novembris 2021, 19:30
 
pexels.com
Vīrietis ASV, Čikāgas O'Hāra starptautiskajā lidostā nodzīvoja trīs mēnešus, līdz beidzot, kāds pamanīja, ka viņš tur ir apmeties.

Kā ziņo medijs "People", tad 37 gadus vecais Aditijs Sings lidostā bija apmeties no 2020. oktobra līdz 2021. gada janvārim.

Vien pēc pāris mēnešiem, pavisam nejauša notikuma dēļ, lidostas darbinieki atklāja, ka Sings tajā uzturas jau ilgāku laiku.

Darbinieki palūdza vīrietim uzrādīt dokumentus. Pēc pārbaudes vīrietis darbiniekiem atdeva lidostas ID žetonu. Pēcāk noskaidrojās, ka žetonu jau kopš oktobra uzkatīja par pazudušu. Tā atklājās tas, ka vīrietis lidostā uzturas jau vairākus mēnešus.

Tā, kā viņš bija pārkāpis vīzas derīguma termiņa noteikumus, Sings tika aizturēts.

Sings nolēma apmesties lidostā, jo nevēlējās atgriezties dzimtenē, Indijā. Kā apgalvoja Sings, viņš uz Indiju nevēlējās doties atpakaļ, jo baidījās saslimt ar Covid-19.

Laika gaitā, dzīvojot lidostā, Sings pārtika no citu ceļotāju žēlsirdības. Tūristi esot viņam pirkuši pārtiku.

Kā atzina lidostas darbinieki, tad teorētiski vīrietis nav pārkāpis lidostas noteikumus, tajā uzturoties trīs mēnešus. Sings bija uzturējies tajās lidostas zonās, kurās atrodas visi ceļotāji, kas gaida lidmašīnu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:28

Jaunākās diskusijas