Mūrniece atklāj bīstamu tipu, kas draudējis vairākiem cilvēkiem

tautaruna.lv 6.novembris 2021, 11:12
 
Vladislavs Proškins/F64
Bijusī ministre un viesnīcas Roma vadītāja Linda Mūrniece soci;alajā tīklā Facebook dalījusies ar ierakstu par kādu personu, kas ir apvainojis/draudējis gan viņai, gan citiem sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem.

Saistībā ar šo cilvēku Mūrniece ir sašutusi arī par Valsts policijas rīcību, kas personu nav aizturējusi.

"Šis ir tas pats vājprātīgais, kas apsaukāja mani. Laikam gan reti, kuru nav apsaukājis…Bet ir lietas, par kurām jāsēž cietumā. Un tie ir šādi izteikumi.
Ps. Valsts policija atbildējusi, ka nav iemesla šo cilvēku aizturēt. Jo neesot reālu draudu. Un neviens nav cietis. Kā parasti - pagaidīsim, kad cieš un tad…. visticamāk, pret mani gan varētu uzsākt lietu par to, ka nosaucu viņu par vājprātīgu, gods gan jau būtu aizskarts.
Pss. Šādus kadrus likums atļauj aizturēt uz trīs diennaktīm. Dokumentu un apstākļu pārbaudei. Ja vien ir vēlēšanās. Pieņemu, viņa “varonība” ar to arī noplaktu," raksta Mūrniece.
Tikmēr komentāros atklājies, ka šī persona nav apvainojusi tikai Lindu Mūrnieci.
"Šis idiņš jau man zināms vismaz no 2015. gada. Policija viņu varētu sašņorēt kaut vai ikdienas amfetamīna pirkšanas laikā. Ja gribētu," raksta Kārlis Seržants.
Tāpat komentētāji raksta, ka šī pati persona draudējusi TV personībai Aivim Ceriņam.
"Vai tas nav tas pats Sondars? Kas no Valmieras, un kuru jau sen Drošības dienesti apmeklēja. Nedaudz jābrīnās ir par policijas reakciju. Kamēr līķa nebūs, tikām neko?" raksta kāds komentētājs, uz ko Mūrniece atbild: "Jā, ir tas pats. TV operatoru publiski izgrūstīja uz ielas. Esot ielauzies TV24 studijā, izsmidzinājis kaut kādu vielu. Un vienalga - uz brīvām kājām".
Vēl kāds raksta: "Es šito nesaprotu! Redzēju arī kā viņš Juri Pūci terorizēja. Kaut kāds vājprāts! No Inga Spriņģe ierakstiem saprotu, ka viņš arī Re:Baltica komandu terorizē. Nu kā tas ir iespējams, ka policija neko nepasāk??? Tak ir krimināllikumā pants par vajāšanu, draudiem. Tam pajolim ir jāsēž aiz restēm un jāliedz jebkāda pieeja kamerām/telefoniem/datoriem/internetam līdz pat mūža beigām."

Kā tika vēstīts iepriekš, TV personība Aivis Ceriņš mikroblogošanas vietnē Twitter atklāja, ka pēdējā gada laikā saņēmis dažādus draudus - gan par piekaušanu, gan par izrēķināšanos.

Ceriņš arī atklāja, ka rakstījis iesniegumus Valsts policijā, taču tie "atmesti atpakaļ".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:51

Jaunākās diskusijas