"Īsta atbrīvotāja". Poikāna ieraksts par kādu "ražīgu" tiesnesi rada sašutuma vētru

tautaruna.lv 24.marts, 9:30
 
Pixabay
Tiesu lēmumi dažreiz raisa neizpratni sabiedrībā. Pat Valsts drošības dienesta vadība publiski atzīst - atsevišķi lēmumi ir ļoti neizprotami....

"Kāda tiesnese "ļoti ražīga" - Anastasija Pasjuga par 5000 eiro lielu drošības naudu no ieslodzījuma izlaida Aleksandru Žgunu un īsi pirms jaunā gada atbrīvoja Sergeju Sidorovu ar 23 spiegošanas gadījumiem. Gaidam trešo spiegu, kas varēs aizmukt uz Krieviju?" vietnē "X" retoriski jautā pētnieks, vairāk pazīstams kā "hakeris Neo" Ilmārs Poikāns, komentējot Valsts drošības dienesta vadītāja pausto TV, ka viņu mulsina atsevišķi tiesu lēmumi, kad par spiegošanu aizturētas personas atbrīvotas pret drošības naudu un tās izmanto iespēju aizbēgt no Latvijas.

Katrīne: VDD bija tie "tiesneši" jāizvelk gaismā, jāsauc uz pārrunām, jārosina Saeimai viņus atcelt no amata, nevis jājūtas samulsušiem. Viņiem taču ir visas pilnvaras, lai rūpētos par valsts drošību. Mēs, te "lejā", varam tikai izteikt savu sašutumu par tiem tiesnešiem.

Ivars: Kāpēc lai Krievijas spiegi un FSB aģenti nevarētu būt tiesneši? Neredzu iemeslu.

Ķīps: Nu tā jau tikai maza daļa no kopīgās bildes. LSM ukraiņu cūkas, graudi, mangāns, tolerance pret krieviski saturu medijos, krievu valodas uzturēšana....

Rence: Nez, kāda ir tiesnese politiskā pārliecība, kaut kā smird pēc vates.

Aivars: Varbūt tā ir kāda Lībiņas reforma. Te ir vieta izmaksu optimizācijai. Ministrija var nemaksāt, ja reiz Krievija maksā.

Fils: Lai lieta nonāktu pie* konkrētā* tiesneša ir sava procedūra.. ,tā zinātāji runā un tas nozīmē, ka tiesu sistēma ir kārtējais astoņkājis..

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

24.marts

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:42

Jaunākās diskusijas