Meita mirušā tēva mājās atrod bīstamu priekšmetu, kas varēja izraisīt baisu traģēdiju

tautaruna.lv 24.marts, 13:30
 
pexels.com
Kanādā, Kvebekā, dzīvojošā Kendrina Simmsa Brehmena oktobrī atvadījās no sava tēva. Pēc tēva nāves Kendrina kopā ar citiem ģimenes locekļiem devās uz viņa māju, lai to sakoptu un iztīrītu. Frenks Simms, Kendrinas tēvs, mājās bija paslēpis kaut ko ļoti bīstamu, vēsta "UPI".

Atrodot bīstamo priekšmetu, aizgājušā vīrieša ģimene bija spiesta izsaukt armiju.

Kendrina atrada tēva instrumentu kastē nesprāgušu granātu.

"Mēs iegājām viņa darbnīca, neviens parasti tur nekad negāja. Tā bija viņa svētā vieta. Es kaut ko meklēju un tad atvēru instrumentu kasti, un tur bija granāta," stāsta Kendrina.

Kā izrādās, tad Kendrina zināja par šādas granātas eksistenci, taču bija pārliecināta, ka tēvs jau pirms vairākiem gadu desmitiem ir no tās atbrīvojies. Izrādās, ka šo konkrēto bīstamo priekšmetu viņas tēvs pirms 30 gadiem bija atradis vectēva mājā un atvedis uz savu dzīvesvietu. Kendrina bija pārliecināta, ka īsi pēc granātas atrašanas, tēvs no tās bija drošā veidā atbrīvojies. Tomēr tā nenotika un sprādzienbīstamais priekšmets gadu desmitiem bija turpat blakus.

Atrodot granātu, Kendrina nekavējoties sazinājās ar policistiem, kuri ieradās pie viņas un nofotogrāfēja granātu. Likumsargi atzina, ka būs nepieciešams iesaistīt arī Kanādas bruņotos spēkus.

Ierodoties armijas pārstāvjiem, viņi atzina, ka granāta joprojām ir aktīva, lai arī tā ir ļoti antīka, tā var uzsprāgt. Karavīri droši pārvietoja granātu prom no Kendrisas tēva mājām, lai to iznīcinātu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

24.marts

 
 
 
 
 

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:26

Jaunākās diskusijas