"Noņemiet vienu burtu, un lieta darīta"; cilvēkiem ieteikums, kā turpmāk dēvēt tirdzniecības centru "Minska"

tautaruna.lv 24.marts, 2:00
 
Ģirts Ozoliņš/MN
"Rīgā par vienu "Minsku" mazāk," 14. marta rīta pusē vietnē "X" ziņo Rīgas vicemērs Edvards Ratnieks, publicējot divus fotoattēlus no tirdzniecības centra "Minska" pirms un pēc izkārtnes demontēšanas.

E. Ratnieks bija vērsies pie viena no tirdzniecības centra "Minska" nomniekiem SIA "Apex Investments" ar aicinājumu mainīt šī centra galveno izkārtni atbilstoši šā brīža ģeopolitiskajai situācijai, stiprināt Rīgas pilsētvidi nacionālajās vērtībās.

Kā šo soli vērtē sabiedrība? Lūk, ieskats komentāros:

Valdis: Izcili! Paldies par konsekvenci darbos! Kad ir plānots cieņpilni pārvietot prom no centra Barklaja de Tolli pieminekļa kopiju? Impēriskās Krievijas karavadoņu glorifikācijai nav vietas Latvijas galvaspilsētā!

John: Paldies, Ratnieka kgs! Jūs esat neapturams! Ļoti svarīgi izmantot šo laiku, kamēr ukraiņi cīnās arī par mūsu brīvību, lai novāktu okupācijas paliekas. Laiks arī Toļļa imperiālistiskajam piemineklim. Atbrīvosim to vietu Aspazijai? Slāvu iela varētu būt Baltu vai Baltijas iela.

S,milc: Varēja arī samainīt burtus vietām. Piemēra, MINKAS.

Aleksis: Burtus var noņemt, bet pieguļošais rajons un laukums paliek Minskas stilā.

Jānis: Ha ha ... tāpat viņu visi turpinās saukt par Minsku.

Guntars: Bet Purčika māju nosaukumi kopš bērnības ir iesakņojušies un neko nevaru ar sevi padarīt. Minska, Mauzolejs, Brežņevs - zemapziņā sēž un ārā nelien.

Voldemārs: Baltkrievija neatbalsta RU iebrukumu Ukrainā! Ap 80% baltkrievu vēlēšanās nobalsoja par demokrātiju, par savu un ukraiņu brīvību. Baltkrievi ir izcila un miermīlīga nācija. Diemžēl Baltkrieviju šobrīd ir sagrābusi/okupējusi RU. Tomēr vēl par agru okupēto Baltkrieviju norakstīt!!

Oļegs: Nav svarīgi, ka pats veikals degradē un viss tam apkārt brūk: piebraukšanas ceļi, gājēju ietves, trepes..bet jūs nodarbojaties ar kādu šķībo zīmēšanos!

Austris: Kā veikals turpmāk sauksies? Uzskatu, ka šoreiz esat pārcentušies. Būtu pieticis ar nelielām izmaiņām izkārtnes dizainā, papildinot to ar baltkrievu nacionālo simboliku - baltsarkanbaltajām krāsām vai ģerboni ar jātnieku. Tas Baltkrievijas diktatoru daudz vairāk saniknotu.

Māra: Noņemšot tak tikai vienu burtu "s"!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

24.marts

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:02

Jaunākās diskusijas