Traģēdija kāzās: līgavainis nošauj līgavu un viņas ģimeni

tautaruna.lv 1.decembris 2023, 14:30
 
AFP/Scanpix/LETA
Taizemē 29 gadus vecais paralimpiskais peldētājs Čaturongs Suksuks nošāva savu 44 gadus veco līgavu Kančanu Pačuntueku un vēl trīs cilvēkus, pirms izdarīja pašnāvību savā kāzu dienā, ziņo BBC.

Traģēdija notika valsts ziemeļaustrumos. 29 gadus vecais Čaturongs Suksuks, sportists invalīds un bijušais karavīrs, apprecējās ar 44 gadus veco Kančanu Pačuntuku. Kāzu laikā līgavainis negaidīti pameta ballīti. Pēc kāda laika viņš atgriezās ar ieroci.


Vīrietis sāka šaut uz savu sievu, viņas 62 gadus veco māti un 38 gadus veco māsu, ziņo BBC. Sievietes nomira. Lodes ievainoja arī divus viesus un viņi tika nogādāti slimnīcā. Viens no viņiem nomira. Pēc tam slepkava izdarīja pašnāvību.

Policija paziņoja, ka Čaturons bijis alkohola reibumā, taču motīvs joprojām nav skaidrs. Vietējie mediji, atsaucoties uz kāzu viesu liecībām, ziņoja, ka jaunlaulātie kāzu laikā sastrīdējušies un ka viņš pagājušajā gadā iegādājies pistoli un munīciju. Tiek ziņots, ka Čaturongs Suksuks jutās nedrošs viņu un viņa līgavas vecuma starpības dēļ. Ir zināms, ka Čaturons un Kančana dzīvoja kopā trīs gadus pirms apprecēšanās.

Policija uzsver, ka tās ir tikai spekulācijas, piebilstot, ka ir savākuši pierādījumus un cer lietu drīzumā izbeigt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:00

Jaunākās diskusijas