Megana Mārkla nāk klajā ar skaļu paziņojumu

tautaruna.lv 1.decembris 2023, 1:30
 
AFP/Scanpix/LETA
Megana Mārkla nesen piedalījās pasākumā Variety's Power of Women Losandželosā. Princis Harijs viņu nepavadīja, taču Saseksas hercogiene lieliski pavadīja laiku arī bez viņa, sarunājoties ar filmu zvaigznēm un solot žurnālistiem “jaunus aizraujošus un grandiozus projektus”.

Žurnāls pasniedza balvas Margotai Robijai par filmas Barbie producēšanu un aktrisei Kerijai Muliganai; ceremonijā piedalījās arī Leonardo Di Kaprio, Opra Vinfrija un Dua Lipa.

Sarunā ar žurnālistiem bijusī aktrise sacīja, ka viņa ir "ļoti lepna" par Archewell Productions izveidi un tādiem projektiem kā Netflix seriāls Harry & Meghan un podkāsts Archetypes Spotify, kas gan tika slēgts, ziņo Daily Mail.

Uz sarkanā paklāja viņa pozēja kopā ar Dženetu Jangu, amerikāņu filmu producenti, kura savu vārdu ieguva, strādājot Stīvena Spīlberga labā, un tagad ir Kinomākslas un zinātnes akadēmijas pašreizējā prezidente.

Vakariņu laikā Megana sēdēja arī blakus Perlenai Igbokvei, Nigērijā dzimušajai Universal Studio grupas priekšsēdētājai un milzu televīzijas tīkla NBC izpilddirektorei.

Zīmolu un kultūras eksperts Niks Ede sacīja, ka tā nav nejaušība, ka "gudrā spēlētāja" Megana pozēja ar divām Holivudas ietekmīgākajām sievietēm, un teica, ka tas ir liels mājiens, ka viņa vēlas vairāk parādīties televīzijā un filmās.

Nesenais Holivudas darbinieku streiks nozīmē, ka studijas izmisīgi meklē saturu, kas liek domāt, ka hercogiene ir nolēmusi no jauna spodrināt savu aktiermeistarības talantu.

Atgriešanās pie aktiermākslas projektiem ļaus viņai nopelnīt līdz 1 miljonam mārciņu par katru sēriju ASV kanālos, lai gan Saseksas hercogu pārstāvis šomēnes noliedza, ka tā būtu daļa no viņas plāniem.

"Loma filmā vai seriālā ir ne tikai ienesīga, bet arī varētu padarīt Meganu par nopietnu spēlētāju Holivudā, kur viņa var arī darboties un producēt. Viņa vienmēr ir teikusi, ka viņai patīk aktiermāksla, un filmēšana varētu būt ideāls veids, lai viņa varētu pievērt acis uz saviem nelabvēļiem un spīdētu galvenajā lomā,” atzīmēja Niks.

Megana arī sacīja: "Mums ir ieplānots tik daudz aizraujošu lietu. Es nevaru sagaidīt, kad varēšu par tām paziņot, bet es vienkārši ļoti lepojos ar to, ko mēs radām. Arī manam vīram tas patīk, un tas ir ļoti jautri."

Bijusī aktrise par šiem projektiem detalizētāk nerunāja, taču minēja, ka vēlas radīt "lietas, kas liek cilvēkiem just", kā arī radīt "kopības sajūtu".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:04

Jaunākās diskusijas