Tā dēvētais "dzīvais Nostradams" nācis klajā ar jaunu paziņojumu

tautaruna.lv 1.decembris 2023, 11:30
 
unsplash.com
Brazīlijā dzīvojošo gaišreģi vārdā Atosu Salomi mēdz dēvēt arī par "dzīvo Nostradamu", jo viņa pareģojumi bieži vien bijuši neticami precīzi. Šobrīd gaišreģis nācis klajā ar svarīgu novērojumu, vēsta "Daily Star".

Gaišreģis apgalvo, ka ir novērojis līdzību bijušo ASV prezidentu Džona Kenedija un Abrahama Linkolna slepkavībās, kas viņam liek ticēt, ka tā bijusi reinkarnācijas cikla izpausme.

22. novembrī Kenedijam būtu palikuši 60 gadi un tieši šajā dienā tā dēvētais "dzīvais Nostradamus" nāca klajā ar paziņojumu, ka ir novērojis "paralēles abu prezidentu slepkavībās". "Šīs neparastās sakritības var būt reinkarnācijas cikla izpausmes."

Gaišreģis uzskata, ka par abām slepkavībām ir atbildīgi vieni un tie paši cilvēki, slepena organizācija, kas pazīstama kā "Transhistorical Conspirators". Viņš uzskata, ka sazvērnieki strādāja pret abiem prezidentiem līdzīgu iemeslu dēļ.

Tāpat gaišreģis pauda, ka "vēsturei ir tendence atkārtoties" un katrs notikums darbojas "kā puzles gabals, kuru pareizi izprotot, atklājas stāsts, kas slēpjas aiz šīs mīklas". Viņš šo atklāsmi salīdzināja ar "domino efektu". "Kad pirmais gabals nokrīt, visi pārējie seko pakārtotā secībā, kas galu galā noved pie pilnīgas skaidrības. Mēs pašlaik esam uz robežas, lai sasniegtu brīdi, kad pēdējais domino ir gatavs nokrist, beidzot atklājot to, ko visi ir vēlējušies zināt."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas