FOTO: Politiķis izplenās kritiku no kolēģiem par puskailu fotogrāfiju publicēšanus soctīklos

tautaruna.lv 1.decembris 2023, 9:20
 
Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Lielbritānijas politiķis Bens Everits izpelnījies kritiku no saviem kolēģiem, jo sociālajā medijā "Instagram" publicējis fotogrāfijas, kurās redzams puskails, vēsta "The Sun".

Konservatīvās partijas pārstāvis, Miltonkeinsas parlamenta deputāts Bens Everits savā "Instagram" kontā augustā publicēja fotogrāfijas no laiskas atpūtas. Fotogrāfijās viņš redzams bez krekla un peldšortos.

Leiboristu partijas biedri asi kritizējuši Everita fotogrāfijas.

Strīds Everita un leiboristu partijas līdera Pītera Mārlenda starpā izcēlās pēc tam, kad Everits apsūdzēja Mārlendu par plāniem pilsētā izveidot kodolatkritumu izgāztuvi. Pēcāk no abiem sekoja apvainojumi otra virzienā. Leiboristu partijas pārstāvis pat paspēja pakritizēt pirms vairākiem mēnešiem sociālajos medijos ievietotās Everita fotogrāfijas.

View this post on Instagram

A post shared by Ben Everitt (@beneverittmk)

"Attiecīgajam deputātam vajadzētu uzvilkt kreklu un pārtraukt "thirst trap" attēlu uzņemšanu," šādi soctīklos ievietotās kolēģa fotogrāfijas komentēja Mārlends. "[...] sāciet pārstāvēt Miltonkeinsas iedzīvotāju intereses."

"Thirst trap" ir fotogrāfiju veids, kuros cilvēki tiek attainoti pievilcīgi un seksīgi, lai pievērstu sekotāju uzmanību sociālajos medijos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas