Labi zināmais krievu "killeris" iznācis cietuma, krasi mainījis izskatu un dzīvesvietu

tautaruna.lv 1.decembris 2023, 16:30
 
Ekrānšāviņš no video
Viens no slavenākajiem 90. gadu Krievijas slepkavām Aleksandrs Pustovalovs (Saša Soldat), kurš nesen iznāca no kolonijas, nolēma mainīt savu izskatu, personas datus un dzīvesvietu, jo bijušie līdzdalībnieki vēlas viņu nogalināt. Par to ziņo Telegram kanāls Shot.

Kļuva zināms, ka vīrietis mainījis administratīvās uzraudzības vietu. Sākotnēji tiesa lika viņam pieteikties Maskavas policijas pārvaldē pēc adreses, kurā dzīvo viņa māte.

Tomēr Pustovalovs devās uz noteiktu slepenu “pilsētu X”, kuras nosaukums tiek slēpts no kolonijas darbiniekiem.


Kā ziņo kanāla avots, viņš devās pie savas sievas un bērna, kurš piedzima slepkavas ilgās ieslodzījuma laikā kolonijā. Slepkava ir mainījies līdz nepazīšanai un gatavojas mainīt pasi. Taču izveidotās administratīvās uzraudzības dēļ dokumentus aizstāt ar pilna vārda maiņu ir gandrīz neiespējami, atzīmē Shot.

Kā nosprieda tiesa, Pustovalovam ir aizliegts izbraukt no “pilsētas X”, iziet no mājām no pulksten 22 līdz 6, un viņam divas reizes mēnesī jāpiesakās policijā.

18.novembrī kļuva zināms, ka Orehovskas noziedzīgā grupējuma dalībnieks Aleksandrs Pustovalovs atbrīvots. Viņš pavadīja 24 gadus stingrās drošības kolonijā. Pustovalovs gribēja strādāt policijā. Kad viņu nepieņēma, viņš kļuva par slepkavu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas