Lato Lapsa cenšas atmaskot Solvitu Āboltiņu; kas viņam zināms?

tautaruna.lv 7.novembris 2023, 2:30
 
Gints Ivuškāns/ F64
Žurnālists Lato Lapsa vērsies Ārlietu ministrijā, pieprasot informāciju par Solvitu Āboltiņu, kura ieņem vēstnieka Itālijā amatu jau vairāk nekā piecus gadus.

Mikroblogošanas vietnē "X" Lapsa publicējis iesniegumu ministrijai, kurā raksta, ka veido publikāciju par ministrijas amatpersonu, iespējams, izšķērdīgu un koruptīvu rīcību.

Viņš vēlas uzzināt, kāpēc Āboltiņa ir amatā vairāk nekā piecus gadus, tādejādi pārkāpjot normatīvos aktos noteikto un vai valsts apmaksā kāda Āboltiņas ģimenes locekļa izdevumus Itālijā.

Jāpiebilst, ka, komentējot šo Lapsas ierakstu, komentētāji Āboltiņai veltīja neglaimojošus komentārus.

"Tad, kad Itālijā sākās kovidafēras izpausmes, laikā, kad tur jau bija noteikti ierobežojumi, rudā skaistule Solchixxx diplomātiski atbrauca uz Latviju, lai piedalītos kaut kādā tur Vienotības kongresā. Šitāda draza paliek atmiņā, tāpēc galvā nekam citam vairs nav vietas."

"Šoreiz pilnībā piekrītu, ka arogantā un cilvēkus necienošā Solvita nedrīkst būt Latvijas vēstniece nevienā valstī. Par kādiem nopelniem viņai ir dots šis gods pārstāvēt Latviju ?"

Jāpiebilst, ka Āboltiņa kopš 2018. gada ir Latvijas vēstniece Itālijā, kopš 2019. gada arī Maltā, Sanmarīno un Albānijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:08

Jaunākās diskusijas