Neticama cietsirdība: autobusa šoferis atstāj bērnu uz ceļa

tautaruna.lv 7.novembris 2023, 15:15
 
pixabay.com
Cilvēku sašutumu izraisījis kādas mammas stāsts "Facebook", kurā viņa atklāj sava dēla neveiksmīgo nokļūšanu mājās - viņam bija beigusies skaidra nauda, bet bankas maksājumu karti šoferis nepieņēma.

Ieraksts "Facebook": "Šis ieraksts veltītsRīgas starptautiskā autoosta, CATA un īpaši šoferim, kurš šodien maršrutā Rīga-Ainaži (plkst.15 no Rīgas) no starppilsētu autobusa lika izkāpt bērnam.

Kāpēc? Jo autobusā nestrādāja aparāts, lai varētu norēķināties ar bankas karti, un bērnam nebija 25 centi skaidrā naudā par biļeti.
Nē, šeit nediskutēšu par to, kāpēc šoreiz nebija līdzi skaidra nauda, nedz arī par to, ka mans dēls iespējams neizskatās pēc tipiska 12gadnieka.
Sausais fakts: ir iespējams zaudēt cilvēcību 25 centu dēļ.
Jautājums: kāpēc atstāt bērnu aiz starppilsētu autobusa durvīm vēl arvien ir norma?
P.s. 25 centi par biļeti ir ar 3+kartes atlaidi, nākamais autobuss svētdienā ir gandrīz pēc 3 stundām, kad novembrī jau ir gana tumšs, savukārt brauciens ar autobusu ir apm.50 km. Tā ka šī nav situācija - ai, būšu mājās tik un tā pēc 10 minūtēm."
Komentētāji ir sašutuši un iesaka sūdzēties gan uzņēmuma vadībai, gan citām augstākstāvošām iestādēm un personām, jo atstāt bērnu uz ceļa ir nepieļaujama rīcība jebkurā situācijā.
"Šīs situācijas ir drausmīgas, vai tiešām nevienam nebija 25 kapeikas, ko par bērniņu samaksāt? Kādā pasaulē mēs dzīvojam CILVĒKI?????? Kā var būt vienalga par bērnu?!??!?! Es nekad nesapratīšu......"
"Lika izkāpt bērnam, jo nebija 25 centi?! A moš pašam šoferim derētu izkāpt laukā un aiziet pāri laukam, nezināmā virzienā!"
"Es gan neesmu mazs bērns, bet man reiz atteica iekāpt, jo nebija skaidras naudas, ko izdot... tumsā, pieturā bez jumtiņa un lietutiņā gaidīju nākamo busiņu, cerībā, ka tur tā nenotiks... Arī kaut kā nešķita, ka tā bija mana problēma un ka tur nevarēja būt neviena risinājuma. Pretīgi."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas