"Tu pasaki, ka Rīgā vajag vienu skvēru, kur mums tantukiem pasēdēt"; Arnis Krauze 11. tramvajā piedzīvo ko neierastu

tautaruna.lv 23.jūlijs 2023, 12:00
 
Dāvis Ūlands/F64
Žurnālists Arnis Krauze savā "Twitter" kontā publicējis 11. tramvaja piezīmes. Acīm redzams, ka brauciens nav bijis tas ierastākais. Kāda kundze dalījusies ar savām ierosmēm.

Žurnālists savā "Twitter" kontā raksta:

Aijas kundze: “Dēliņ, mīļo, tu laikam uz darbu brauc. Tev tak vajag dzelzs nervus tam "Brīvajam mikrofonam". Es jau nezvanīšu, tik veca vēl neesmu, bet tu pasaki, ka Rīgā vajag vienu skvēru, kur mums tantukiem pasēdēt. Sporta laukumu daudz, bet tantuku skvēra neviena”.

Pēc šī stāsta arī Tvitertauta žurnālistam dalās savā pieredzē:

Elīna: "Tantuku skvēram būt!"

Gatis: "Kaut kas reti normāls. Un, starpcitu, Rīgas vēsturiskā centra plāns paredzēja veselu virkni šādu skvēriņu. Manuprāt, labs veids, kā pelnīt politisko kapitālu."

Alija: "Skvēriņi jā, kā arī dažreiz ir iespēja jaunākās ziņas un klačas apspriest pilsētas ierīkotajos parkletos pa ceļam no a uz b."

Aija: "Mana ome vienmēr klausās "Brīvo mikrofonu". Es tik fonā dzirdu kā viņa smejas un komentē. Pat iegaumējusi regulāros zvanītājus. "Šitā vecene visu laiku par sīkumiem sūdzās, kà tam Arnim vēl nervi tur!?"

Oskars: "Vakar tādā pasēdēju. Starp operu un Teātra ielu. Tantuku nebija."

Edijs: "Sencīši nevar atļauties dzīvot centrā. Tur visas mājas atguvušie saimnieki, gadu desmitiem tur tukšas un nekoptas, cerot un mītiskiem investoriem. Bet birojnieki sēž birojos, un viņiem arī vēl soliņus pārtraukumā neprasās. Bet tur, kur vecākie cilvēki dzīvo, nekādu soliņu nav!"

Debora: "Burvīgi! Lai veselība jaukajai dāmai!"

Ilze: "Tieši ar tādu nosaukumu vajag - tantuku skvērs."

Juris: "Rīgā vajag daudz tantuku skvēru, tādi arī kādreiz bija katrā otrajā krustojumā - zaļš trīsstūrītis ar soliņu un puķu dobi. Atzīsim, ka kvartālu perimetrālā apbūve centrā, iznīdējot visu zaļo, bija baisa kļūda, tagad uz katra stūra putekļaini biroji, bet zaļo saliņu vairs nav."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:15

Jaunākās diskusijas