Pāris pēc vakariņām Valmieras kafejnīcā piedzīvo īstu murgu

tautaruna.lv 23.jūlijs 2023, 2:30
 
F64
Mērojot ceļu no galvaspilsētas uz mājām Valkā, Artis kopā ar sievu nolēma pavakariņot Valmieras kafejnīcā, kas atrodas veikala “Maxima” telpās. Automašīnu novietojis pazemes autostāvvietā un devies uz ēstuvi. Dažas minūtes pēc desmitiem vakarā devies atpakaļ uz mašīnu, lai brauktu mājup, bet priekšā pārsteigums – pazemes autostāvvietas durvis ir ciet, vēsta "Bez Tabu".

Neko sliktu nenojauzdams, Artis devies pie veikala darbiniekiem un apsardzes, izstāstot situāciju un lūdzot atslēgt autostāvvietu, taču darbinieki vien noteikuši, ka to nedarīs un lai nāk pakaļ savam spēkratam sešos no rīta, kad pazemes autostāvvietu atslēgs. Artis vēlreiz uzsvēris, ka nedzīvo Valmierā un mašīnā palikušas arī mājas atslēgas, tomēr lūgums tāpat ignorēts, un Artis kopā ar sievu palicis uz ielas.

Tālāk vīrietis sazvanījis savu brāli Valkā, kurš atvedis uz Valmieru otru mašīnu, kurā abi ar sievu palikuši visu nakti, gaidot nākamo rītu, lai tiktu pēc pazemes stāvvietā ieslēgtā spēkrata.

Primāri atbildība par pazemes autostāvvietas apsaimniekošanu gulstas uz “Maxima” pārstāvjiem - lai arī tās darbalaiks noteikts līdz pulksten desmitiem vakarā, apsargus mudina nebūt burta kalpiem un katru gadījumu izvērtēt individuāli.

Jānis Beseris, “Maxima” pārstāvis, skaidro:

"Izvērtējot šo gadījumu, esam pārrunājuši šo situāciju ar visām iesaistītajām pusēm un veikuši izmaiņas, pārrunājot šos vēlamos soļus nākotnē, lai tādas situācijas neatkārtotos. Vēlamies atvainoties klientam par šo starpgadījumu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas