"Acis sāp skatoties"; glaunās Nacionālās bibliotēkas trepes uz sabrukšanas robežas

tautaruna.lv 23.jūlijs 2023, 10:14
 
Oksana Džadana/f64
Jau drīz pēc nodošanas ekspluatācijā skarbu kritiku izpelnījās Latvijas Nacionālās bibliotēkas būvnieki - celtniecības laikā pieļautās kļūdas nevarēja noslēpt. Tagad sabiedrība pievērsusi uzmanību plašajām kāpnēm, kas ved uz galveno ieeju biblitēkā. Adare vietām ir nokritusi un zem tās rēgojas pussabrucis betons.

Ieraksts pie foto ar kāpnēm "Twitter": Nacionālās bibliotēkas smalkās kāpnes nolietojušās ātrāk par padomju laiku betona izstrādājumiem"

Komentētāji ir sašutuši un atceras arī būvniecības procesa sarežģījumus, tostarp izmaiņas projektā, izmaksu pieaugumu, būvnieku nespēju veikt kvalitatīvu un ritmisku darbu.

"Varbūt pielikt plāksnīti: "naudu šeit zaga ministres Demakovas vadībā". Viņa, starp citu, neslikti dzīvo pēc ministrēšanas."

"LNB cēla arī ar viesstrādnieku rokām. Uzdeva tos mūzikas skolotājus par pro celtniekiem. Baigi patika formulējums "(LNB palīdz celt arī viesstrādnieki). RBSSKALS vismaz pieciem Bulgārijas strādniekiem izsniedzis darba apģērbu un viņi sākuši darboties." :) Iedziļinieties."

"Eu, nu tas tak nevar būt nopietni! Kādas izmaksas uz kvadrātmetru bija šai celtnei? Par tādu naudu kāpnēm vajadzēja būt granītā izcirstām!"

"Neesmu bijusi iekšā, bet fasāde arī izskatās pēc salijuša mēbeļkartona"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:44

Jaunākās diskusijas