Sieviete Ziemassvētku ballē dāvanā no kolēģa saņem neticami veiksmīgu loterijas biļeti

tautaruna.lv 8.janvāris 2023, 1:00
 
unsplash.com
Pirms Ziemassvētkiem daudzas darba vietas par godu svētkiem rīko saviem darbiniekiem pasākumus. Bieži vien šādos pasākumos kolēģi viens otru apdāvina. Lai apdāvināšanos padarītu īpašāku, nereti dāvanas pasniedz "slepenais Ziemassvētku vecītis" jeb dāvanu saņēmējs nezina, kurš kolēģis to ir sagatavojis.

Kā izrādās, tad daudzviet pasaulē "slepenā Ziemassvētku vecīša" dāvanas var "nozagt".

Tā noticis arī ASV. Ziemassvētku darba ballītē sieviete vārdā Lorija Džeinsa no kāda kolēģa bija saņēmusi 25 dolārus vērtu dāvanu karti, vēsta "The Sun".

Dāvana bija vērtīga, tomēr Lorija to nevarēja paturēt savā īpašumā, kāda kolēģe to "nozaga". Svētku pasākumā, katrs saņēma "slepenā Ziemassvētku vecīša" dāvanu, lai procesu padarītu interesantāku, viņiem pirms dāvanu atvēršanas bija iespēja samainīties ar tām. Tāpēc Lorija "pazaudēja" savu dāvanu karti.

Tomēr viss izvērtās daudz labāk nekā sieviete gaidīja. Viņa savā īpašumā ieguva citu dāvanu - loterijas biļeti. Liels bija viņas pārsteigums, ka loterijas biļete izrādījās veiksmīga. 25 dolāru vērtas dāvanu kartes vietā viņa ieguva 175 000 ASV dolāru.

Pēc nodokļu nomaksas, sieviete savā kontā saņems 124 250 ASV dolārus.

Kā min veiksmīgās dāvanas īpašniece, tad naudu viņa novirzīs meitas studiju kredītu apmaksai. Tikmēr ar atlikušo naudu viņa apmaksās visus ar ģimenes automašīnām saistītos izdevumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:53

Jaunākās diskusijas