Ruslans Tarasovs: desmit minūtēs daži nejēgas sagrāva visu manu gada darbu

tautaruna.lv 8.janvāris 2023, 15:23
 
pixabay.com
Ruslans Tarasovs ir sašutis par savu tautiešu - krievu uzvedību Jaungada naktī. Par tiem, kuri Jaunā gada sagaidīšanas salūtu šāva jau 11 vakarā.

Ruslans raksta: "Patiesībā tas ir briesmīgi. Tu sēdi gadu tviterī, pārliecini latviešus, ka vari tikt galā ar krieviem, citē statistiku, ka mēs te visi esam par Ukrainu. Un tad daži veci nejēgas dodas palaist savas sasodītās raķetes un desmit minūtēs sagrauj manu gada darbu."

Latvieši vēl Ruslanam veiksmīgu Juano gadu: "Wow, nebiju pamanījusi, kā tu veiksmīgi lauz stereotipus. Malacis. Paldies! Lai tev izturība 2023.!"

"Jā, tas notikums uzskatāmi parādīja, ka šī sabiedrībā ir liela problēma."

"Ruslan, laimīgu Jauno gadu! Ar Tevi viss ir kārtībā. Diemžēl Latvijā ir ceturtdaļmiljons tādu krievu, kuri Latviju uzskata par Krievijas sastāvdaļu, un savu viedokli nekad nemainīs. Varbūt mēģini par kaut ko pārliecināt viņus, nevis latviešus?"

Savukārt daži krievvalodīgie raksta: "Bet jūs nerunājat to cilvēku vārdā, kuri jums to nejautā un ar kuriem jūs neesat pazīstams.
Un nekļūdīsieties. Un tiešām, ko nozīmē garlaicīga statistika. Jautrs salūts viņu uzvar 10 minūšu laikā."

"Tas ir kauns, bet paredzams. Ir neproduktīvi aizbildināties ar lielām cilvēku grupām, jo ​​tajās vienmēr ir kāda pakaļa. Jūs varat tikai mēģināt pierādīt, ka es personīgi neesmu pakaļa. Pēc tam grūtākais solis ir pārliecināt, ka katram ir jābūt atbildīgam par sevi."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas