Lietuvā ražo unikālus čipsus ar sieviešu dzimumorgānu garšu; ko saka rīdzinieki?

tautaruna.lv 8.janvāris 2023, 13:03
 
F64
Šā gada rudenī mūsu kaimiņzemes Lietuvas veikalos čipsu plauktos parādījās kas iepriekš neredzēts – zīmola CHAZZ čipsi ar sieviešu dzimumorgānu jeb vagīnas garšu, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Čipsu pārdevēji gan neatklāj, kā tika veikts čipsu izveides process un kā garša tika iegūta, bet iepakojums vēsta, ka čipsu sastāvā atrodami kartupeļi, rapšu eļļa, maltodekstrīns, sāls un sīpoli.

Čipsi nopērkami par teju 10 eiro, paredzēti 18+ auditorijai, un to iepakojums vēsta: “Jā, šim ir tieša saistība ar seksu.” Tomēr zīmola pārstāvis atklāj, ka čipsu mērķis ir cildināt sievietes ķermeni.

Kamēr lietuvieši priecājās par jauno kartupeļu našķu garšu, tiesībsargi nolēma, ka čipsi diskriminē un pazemo sievietes un rada sabiedrībā priekšstatu, ka viens dzimums ir pārāks par otru. Tāpēc zīmols nāk klajā ar vēl vienu inovāciju - dzimumlocekļa čipsiem, kas tirdzniecībā nonāks šogad.

Arī “Bez Tabu” komanda iegādājas čipsus (tos iespējams pasūtīt internetveikalā). Notestējot tiek secināts, ka to garšā sajūtami kartupeļi, sīpoli, krējums un zaļumi. Līdzīgu garšu jūt arī rīdzinieki, kuri par patieso čipsu garšu iepriekš nav informēti. Uzzinot čipsu patieso garšu, sejas rotā smaidi un pārsteigums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:13

Jaunākās diskusijas