Katras zodiaka zīmes neveiksmīgākais šī gada mēnesis

tautaruna.lv 8.janvāris 2023, 9:20
 
pexels.com
"Bestlife" astrologi apkopojuši interesantu informāciju un nosauc, kurš mēnesis šogad katrai zodiaka zīmei būs izaicinošs, grūts un pat varētu teikt, ka neveiksmīgs.

Auns

Auniem pats neveiksmīgākais mēnesis solās būt oktobris. Kā prognozē astrologi, tad šis gads Auniem nebūs viegls. Būs gan dažādi "kāpumi", gan "kritumi". Šis gads Auniem nebūs viegls gan personīgajā, gan profesionālajā dzīvē. Lai gan gada pirmā puse sola finansiālu pārpilnību un pozitīvas pārmaiņas karjerā, oktobrī pastāv arī iespēja, ka radīsies negaidīti šķēršļi.

Vērsis

Par visneveiksmīgāko mēnesi Vēršiem kļūs aprīlis. Šogad lielākās grūtības Vērši piedzīvos tieši profesionālajā dzīvē. Šis gads neiztiks bez dažādiem pārbaudījumiem, ar vislielākajām grūtībām nāksies cīnīties tieši aprīlī.

Dvīņi

Dvīņiem visizaicinošākās būs gada beigas, tieši novembris. Šis gads Dvīņiem būs visai haotisks, lai gan šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem patīk mainīga vide, tomēr reizēm pārmaiņas būs tik straujas, ka jūs nespēsiet visam tikt līdzi. Pateicoties tam, ka gada sākums un vidus būs pilns dažādiem notikumiem, pastāv iespēja, ka Dvīņi novembrī var piedzīvot izdegšanu.

Vēzis

Par visneveiksmīgāko mēnesi Vēžiem tiek uzskatīts decembris. Tomēr viss nav tik slikti, kā varētu likties. Kopumā Vēžiem šis būs ļoti veiksmīgs gads. Gada pirmā puse būs lielisks laiks, lai veicinātu pārmaiņas savā dzīvē. Tikmēr vasaras mēnešos Vēžiem būs iespēja sevi pierādīt profesionālajā vidē un par to saņemt atzinību.

Lauva

Lauvām šogad īpaši grūts būs tieši februāris. Šis būs izaicinošs mēnesis raugoties uz mīlestības lietām. Februāris būs laiks, kad uz "spēles" tiks liktas jūsu attiecības. Šajā mēnesī jūsu attiecības piedzīvos dažādus ārējus pārbaudījumus. Arī vasara nebūs viegla. Tikmēr brīvajām Lauvām februārī ir jāuzmanās no bijušajiem mīļotajiem.

Jaunava

Augusts Jaunavām būs sarežģīts mēnesis. 2022. gads Jaunavām bija visai drudžains, par laimi šis gads būs daudz mierīgāks. Vienīgi augusts būs visai nemierīgs, jo nāksies saskarties ar dažādām likstām.

Svari

Šī zodiaka zīmes pārstāvjiem visgrūtkākais būs tieši septembris. Šis gads būs īsts pārbaudījums Svaru nervu sistēmai. Svari dzīvē novērtē līdzsvaru, diemžēl tā jums šogad nespīd. Septembrī jums būs grūti atrast līdzsvaru starp "brīvību"/neatkarību un būšanu pakļautībā, atkarīgiem no citiem.

Skorpions

Šis gads Skropionus nelutinās, nāksies būt gataviem dažādiem neparedzētiem dzīves pagriezieniem. 2023. gads Skropioniem būs haotisks, īpaši maijs. Maijā īpaša uzmanība jāvelta attiecībām, jo tajās neies viegli.

Strēlnieks

Visgrūtākais mēnesis Strēlniekiem būs jūlijs. Lielākoties viss pārējais gads Strēlniekiem aizritēs veiksmīgi, tomēr vasaras vidus būs izaicinošs. Ar grūtībām Strēlniekiem tieši nāksies saskarties mīlas jomā un ar finansēm saistītos jautājumos. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem vasarā jāuzmanās no pārmērīgiem tēriņiem.

Mežāzis

Šis mēnesis jeb janvāris būs visgrūtākais laiks Mežāžiem šajā gadā. Šis mēnesis nebūs viegls, nāksies saskarties ar dažādām grūtībām, tāpēc ieteicams lielus lēmumus un darbus neveikt janvārī. Bet pozitīvi ir tas, ka paejot janvārim, jums palēnām sāks tikai veikties.

Ūdensvīrs

Šogad jūnijs nebūs Ūdensvīru mēnesis. Gada sākums šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem aizritēs raiti, varētu teikt, ka veiksmīgi, taču vasaras sākums tāds nebūs. Februārī Ūdensvīriem veiksies mīlestībā, taču sākoties vasarai veiksme uzgriezīs muguru.

Zivs

Šis gads Zivīm būs viens no izaicinošākajiem gadiem, īpaši marta mēnesis. Taču tajā pašā laikā šis būs ļoti daudzsološs gads, būs īstais laiks, lai veiktu nopietnas pārmaiņas savā dzīvē. Izrādās, ka marts Zivīm būs gan veiksmīgākais, gan neveiksmīgākais mēnesis vienlaicīgi. Svarīgi ir vērst uzmanību pozitīvajām lietām, taču negatīvās ātri atrisināt, lai raizes nesekotu līdzi arī citos mēnešos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas