Atklāj Meganas Mārklas grandiozos plānus 2023.gadam

tautaruna.lv 8.janvāris 2023, 15:02
 
Reuters/Scanpix/LETA
Megana Mārkla plāno izdot savu autobiogrāfiju, sekojot sava vīra piemēram, kura memuāri tiks izdoti 10.janvārī, vēsta Daily Mail.

Avots, kas pazīstams ar Meganu Mārklu, sacīja, ka viņa domā par to, kā būt pēc iespējas atklātākai, stāstot par savu iepazīšanos ar Lielbritānijas karaliskās ģimenes pasauli, neizlaižot ne mazāko detaļu.

2021. gadā Harijs un Megana parakstīja līgumu ar Penguin Random House par četru grāmatu izdošanu. Megana jau ir laidusi klajā savu pirmo bērnu grāmatu par tēvu un dēlu attiecībām.

Princis Harijs jau ir saņēmis 20 miljonu dolāru avansu, lai strādātu pie sava memuāra Spare.

Baumo, ka pāris ir arī aizņemts, rakstot grāmatu par veselību. Acīmredzot noslēpumainais ceturtais projekts, par kuru iepriekš nebija informācijas, ir Meganas autobiogrāfija.

"Godīgi sakot, es būtu pārsteigts, ja Megana neizdotu savu grāmatu. Daudzus interesē viņas stāsts. Cik daudz aktrišu jūs zināt, kas apprecējušās ar princi?" pauž Daily Mail sarunu biedrs.

Interneta lietotājiem ir aizdomas, ka memuāru rakstīšana ir viens no Meganas Mārklas pirmajiem soļiem politiskās karjeras veidošanā. Pagaidām tie ir tikai minējumi, taču šo teoriju apstiprina arī tas, ka Megana Mārkla bieži runā par rasismu, sieviešu tiesībām un izsakās par citām sabiedriski nozīmīgām tēmām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas