Meitenītes vēstule sajūsmina valsts iestādes darbiniekus

tautaruna.lv 27.decembris 2022, 9:20
 
pexels.com
Lai mājās turētu dažādus eksotiskus dzīvniekus, ASV Kalifornijas štatā nepieciešams saņemt īpašu licenci. Kāda maza meitenīte nevēlējās būt likumpārkāpēja, bet vēlas mājās turēt īpaši eksotisku dzīvnieku, tāpēc sazinājās ar Dzīvnieku aprūpes un kontroles dienestu, vēsta "UPI".

Meitenīte dienestam nosūtīja ar roku rakstītu vēstuli.

Dienests īpašo vēstuli pubilcēja savā "Instagram" kontā.

Meitenīte vēlējās iegūt licenci vienradža turēšanai.

Kā vēsta Losandželosas dienests, tad unikālo vēstuli viņi ir saņēmuši pa pastu no meitenītes vārda Medlina.

Vēstulē ir rakstīts: "Dārgais Losandželosas apgabal, es vēlētos saņemt jūsu apstiprinājumu, vai es varētu turēt savā pagalmā vienradzi, ja es tādu atrastu. Lūdzu, nosūtiet man atbildes vēstuli."

Dienest min, ka darbiniekus šī vēstule ļoti iepriecināja un viņi sniedza atbildi Medlinai. "Mēs slavējam Medlinas atbildības sajūtu par mājdzīvnieku turēšanu, lai jau iepriekš saņemtu atļauju turēt vienradzi Losandželosas apgabalā. Rezultātā mēs viņai izsniedzām iepriekš apstiprinātu vienradža licenci."

Amatpersonas ne tikai nosūtija atbildes vēstuli Medlinai, bet arī plīša vienradzi, lai tas šobrīd priecētu meiteni, jo īstu vienradžus "ļoti reti var atrast". Izsniegtajā licecē amatpersonas bija norādījušas, ka Medlinai ir jāapņemas vienradzim nodrošināt regulāru piekļuvi saules gaismai, mēness stariem un varavīksnēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:54

Jaunākās diskusijas