Reinikam jautājumus raisa prezidenta teiktais televīzijā

tautaruna.lv 27.decembris 2022, 14:15
 
Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Agency
Aizvadītajā nedēļā Egils Levits viesojies LTV raidījumā "Rīta panorāma". Viens no prezidenta novēlējumiem svētku laikā raisījis jautājumus mūziķim Laurim Reinikam.
"Būsim stipri, tad mēs uzvarēsim," novēlējumā iedzīvotājiem intervijas laikā TV norādījis Valsts prezidents Egils Levits. ""Būsim stipri! Tad mēs uzvarēsim. Arī". Nu ok, bet ar ko mēs tagad cīnamies, Prezidenta kungs?" mikroblogošanas vietnē twitter pie ievietotā intervijas fragtmenta vaicā mūziķis.

"Empātija, kad sevī dziļi izjūti ukraiņu sāpes un dzīvo līdzi, attiecīgi arī viņu uzvaras un zaudējumus asociē ar sevi," atbildot uz mūziķa ierakstu, norāda kāda komentētāja.

"Gāzes rēķini ir pieauguši reizes trīs. Tu varbūt dzīvo uz citas planētas, bet daudzām mājsaimniecībām tas ir vairāk nekā liels trieciens. Cilvēks taupa un samazina patēriņu par procentiem 20. Kas notiek tālāk? Drīz vien mums atkal sola 11% cenas pieaugumu," skaidrojis kāds cits komentētājs.

"Cīnāmies pret krievijas agresiju. Iebrukums Ukrainā tieši ietekmē demokrātiskās pasaules drošību. Cīnāmies pret prokrieviskiem spēkiem Latvijā, kas sarosījušies vai iznākuši no skapja," mikroblogošanas vietnē twitter izteicies kāds cits komentētājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas