Sieviete izmēģina Viktorijas Bekhemas diētu un nonāk pie nelāgas atziņas

tautaruna.lv 27.decembris 2022, 20:30
 
Laurent VU/SIPA/Scanpix/Leta
Modes māksliniece, bijusī grupas "Spice Girls" dziedātāja Viktorija Bekhema savos 48 gados izskatās satriecoši. Viņas laba izskata noslēpums ir pavisam vienkāršs - veselīgas maltītes un sports. Dzīvesstila reportiere Nadgeena Jerome nolēma vienu dienu dzīvot kā Viktorija Bekhema, piekopjot viņas diētu, ziņo "The Sun".

Reportiere vienas dienas garumā nolēma iet slavenās modes mākslinieces pēdās un ievērot viņas diētu un treniņu rutīnu.

Kā min Nadgeena, ka dzīvojot kā Viktorijai Bekhemai, bija ļoti nogurdinoši.

Rīts viņai sākās 05:30 ar 7 km garu skrējienu pa skrejceļu. Šie kilometri bija jāmēro gan skriešus, gan ātri ejot. "Kamēr daudzi no mums ap šo laiku vēl guļ, arī es parasti, uzņēmēja jau ir augšā un dauzās pa trenažieriem," komentē reportiere.

Ap plkst. 07:00 viņa devās no sporta zāles uz mājām, lai ēstu brokastis Viktorijas stilā un klāt dzertu zaļo tēju, ābolu sidra etiķi un ēdot mandeles. Ierasti Viktorija brokastīts notiesā zaļo smūtiju vai olu kulteni ar kūpinātu lasi.

Pēc brokastīm reportierei nācās veikt spēkā treniņu, lai stiprinātu vēdera muskulatūru. Kad treniņš tika aizvadīts, viņa varēja apēst vienu pilngraudu grauzdiņu ar nedaudz sāli.

Atlikušo dienu līdz plkst. 12:00 viņa aizvadīja līdzīgi, kā Viktorija, lasot dažādus rakstus.

Ap pulksten 12:00 sākās pusdienu un vakariņu gatavošana.13:30 viņa ēda pusdienas, kas sastāvēja no grilēta laša un sparģeļiem. Saprotot, ka ar to būs par maz, lai izturētu nākamo treniņu, reportiere Bekhemas porciju papildināja ar rīsiem.

Pēc tam viņa atkal devās uz sporta zāli. Bija pienācis laiks trešajam treniņam svaru zālē. Vakariņas noritēja plkst. 18:00 un tās bija tādas pašas, kā pusdienas.

"Es nezinu, kā viņa tiek galā ar visiem šiem vingrinājumiem, ņemot vērā visu, kas notiek viņas dzīvē," pēc izaicinājuma, nodzīvot vienu dienu kā Viktorijai Bekhemai, sacīja reportiere.

Viņa atzīst, ka visu dienu bija izsalkusi un nogurusi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:05

Jaunākās diskusijas