Kossovičs atklāj, ko nav paspējis pateikt par kukuļdošanas lietu

tautaruna.lv 19.decembris 2021, 11:30
 
xtv.lv / Ekrānuzņēmums
TV24 raidījumā "Dienas personība ar Veltu Puriņu" "Par/Progresīvie" frakcijas vadītājs Mārtiņš Kossovičs komentējis kukuļdošanas lietu, kas izskanējusi aizvadītajā nedēļā.

Komentējot iepriekš izskanējušo kukuļdošanas mēģinājumu partijas "Progresīvie" valdes loceklis Mārtiņš Kossovičs saka: "Es vēlētos, lai mūsu tiesībsargājošās institūcijas parādītu tās rīcības, kā var novest lietas līdz galam, jo šādi gadījumi Rīgas domē, kad dažādi cilvēki staigāja iepriekšējā domē, viņi uzskata, ka tā var turpināt arī šobrīd, kad vara nomainījusies. "

Kossovičs skaidro, ka nedēļas nogalē ticis pieņemts stingrs lēmums - ierobežot azartspēles, tās tiek atļautas tikai četru un piecu zvaigžņu viesnīcās, izslēdzot apkaimes un mikrorajonus.

Turpinot partijas "Progresīvie" valdes loceklis saka: "Vienmēr, kad sākam izskatīt kādu lēmumu, pie horizonta parādās dažādi lobisti, kuru mērķis ir ietekmēt lēmumus. Lūdzu nenāciet, nav jēgas. Ļoti ceru, ka aizdomīgi tipi pa Rīgas domi mazāk staigās."

Portāls nra.lv jau iepriekš ziņojis, ka 2,1 miljona eiro kukulis piedāvāts Mārtiņam Kossovičam.

Medijiem medijiem pats Kossovičs apliecināja: "Jā, man tika piedāvāts kukulis. Ja man vai jebkuram politiķiem piedāvā kukuli, tad ir tikai viena pareizā izvēle - uzreiz informēt Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroju (KNAB), sadarboties ar KNAB un sniegt visu informāciju."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:06

Jaunākās diskusijas