Advokāts Zvejsalnieks dod padomu, kā balsot nākamajās velēšanās

tautaruna.lv 19.decembris 2021, 16:14
 
Kaspars Krafts / F64
Zvērināts advokāts Artūrs Zvejsalnieks savā mikroblogošanas vietnes "Twitter" profilā, kadā diskusijā pauž viedokli, kā vajadzētu balsot nākamajās Saeimas vēlēšanās.

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" kāds tās lietotājs skarbi aizsācis diskusiju, par to, ko iesākt nākamajās vēlēšanās, par ko balsot.

Guntars Vītols: ” Tikko runāju ar veiksmīgu cilvēku. Pēc tā, ko izdarījusi valdība C19 piesegā un opozīcija noklusējusi, izredžu mums vairs nav. Nebalsošot vispār. Agrāk ticēja @konservativie Es teicu-pagaidi. Sagaidīja. Apčurāto aisbergu. Emigrēs-bērni, mamma. Bērniem nākotnes te neesot.”

Starp daudzajām atbildēm, ar spilgtu viedokli padalījies arī pazīstamais advokāts Artūrs Zvejsalnieks.

Viņš raksta: “Es domāju, ka šoreiz ir jābalso pēc principa - par da jebko (protams izņemot krievu savienību un tvaiķenes sarakstus), kas neietilpst pašreizējā koalīcijā. Kaut loterijas kārtībā.”

Līdzīgas domas pauž arī citi komentētāji.

“Piekrītu - naivus ideālistus, bet tiem jādod vara bez koalīcijas ar veco - jaunai slotai tīri jāslauka ārā visas "drazas", kuras pa šiem gadiem uzkrātas! Varai jāmainās pilnībā, neko no vecajiem nepaturot! Tāpēc ar vienu būtisku piebildi - kam izredzes tikt pāri 5% barjerai!”

“Gudrā balsošana, kādu Navaļnijs izveidoja, būtu jāpapēta”

Šķiet, ka nākamās vēlēšanas nesīs daudzus pārsteigumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:09

Jaunākās diskusijas