Seriāla "Sekss un lielpilsēta" aktieris ierauts seksa skandālā

tautaruna.lv 19.decembris 2021, 15:14
 
people.com
Jau trešā sieviete ir nākusi klajā ar apsūdzībām seksuālā vardarbībā pret Krisu Notu. Ar filmas “Sekss un pilsētas” aktieri pārtraukusi sadarbību arī aģentūra.

Piektdien “Daily Beast” publicētajā ziņojumā kāda sieviete, kura vēlējās palikt anonīma, bet izmantoja pseidonīmu Ava, pastāstīja, ka 67 gadus vecais aktieris 2010. gadā viņai bija seksuāli uzmācies, kad viņa strādājusi Ņujorkas restorānā, bijusi astoņpadsmit gadus veca.

Aktieris sievietes stāstījumu noliedza: "Stāsts ir pilnīgs izdomājums, stāstījums ir uzskatāms par sliktu daiļliteratūru," portālam “PEOPLE” piektdien sacīja Nota pārstāvis.

Kad parādījās ziņas par apsūdzībām, aktiera un viņa talantu aģentūras ceļi šķīrās.

Ava apgalvoja, ka aktieris bieži atradās restorānā, sakot, ka viņš "vienmēr bija iereibis", ikreiz, kad ienāca restorānā.

Pēc viņu uzstāšanās Ava apgalvoja, ka viņa un kādu dienu pie galda viņš "runāja par viņas karjeru un dzimto pilsētu Toronto", kamēr tad vairākkārt ievilka viņu klēpī, aiztiekot viņas ķermeni. Pēc Ava teiktā, aktieris, to darot atkārtoja: "Es mīlu Kanādas sievietes".

Maiņas beigās Ava apgalvo, ka viņa devās uz sava menedžera biroju, lai saņemtu samaksu par nakti, un Nota viņai sekoja. "Viņš izturējās tā, it kā mēs būtu tīšām slepeni kopā aizlavījušies" .

"Es tik ļoti cerēju, ka tas viss beigsies," viņa turpināja, piebilstot, ka mēģinājusi viņu pagrūst ar rokām un ķermeni, "No rīta man sāpēja ekstremitātes".

"Viņš nedzirdēja "nē", bet viņš sadzirdēja, kad es teicu "ne šeit" un pārliecināju viņu, ka satikšu viņu kaut kur citur," skaidroja Ava. Viņa arī teica, ka Nots viņai sūtījis īsziņu no savām mājām un prasījis adresi, lai nosūtītu automašīnu, taču viņa nekad neatbildēja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas